2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

336 بازدید | 47 پست

من با پسر عموم تازگیا نامزد کردم ولی متاسفانه اخلاق خواهراش بامن خوب نیست میرم‌خونشون خیلی بی محلم میکنن یا میرن اتاقی دیگه.خیلی اومدن خواستگاری تا بابام راضی شد ولی دلیل این رفتاراشونو نمیدونم مدام خودخوری میکنم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج فامیلی ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع

خسته شدم چقد بکم😑😊

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
باهاشون حرف بزن، محكم و محترمانه...

استوری عاشقانه که میذارم من اگه بودم خوشحال میشم که زن داداشم خوشبخته.ولی اونا بلاکم میکنن یا تمام سعیشونو میکن استوریمو نبینن.از نامزدم که پرسیدم میگه بخدا چیزی نیست اینجورین کلا سرد رفتار میکنن

استوری عاشقانه که میذارم من اگه بودم خوشحال میشم که زن داداشم خوشبخته.ولی اونا بلاکم میکنن یا تمام س ...

وا استوری عاشقانه میذاری بلاکت میکنن؟!🙄😲😲

وای از روز انتقــــام👌
ازدواج فامیلی ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع خسته شدم چقد بکم😑😊

با غریبه هم دوماه نامزد بودم چون شناخت روش نداشتم جدا شدیم.همسایه هاشون بعدا به گوشمون رسوندن که پسره مشکل داره

نه بابا حرف نزن بفهن ضعف داری بدتر میکنن اتفاقــا

من مشكلاتم رو با حرف زدن حل ميكنم! اتفاقا جنگيدن و قهر كردن از ضعف ه. اگه ام حس كنم حرف بي فايده س ايگنور ميكنم كااامل!

با غریبه هم دوماه نامزد بودم چون شناخت روش نداشتم جدا شدیم.همسایه هاشون بعدا به گوشمون رسوندن که پسر ...

حالا با اخلاق و اینا کاری ندارم بخدا برای بچه ریسکه نکنید🥺

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
حالا با اخلاق و اینا کاری ندارم بخدا برای بچه ریسکه نکنید🥺

نه کلا واسه بچه مشکلی نیست تمام ازمایشا رو دادیم مشکلی نبوده ازدواج فامیلی هم خیلی داشتیم تاحالا خداروشکر بچه ناقص نداشتیم

نه کلا واسه بچه مشکلی نیست تمام ازمایشا رو دادیم مشکلی نبوده ازدواج فامیلی هم خیلی داشتیم تاحالا خدا ...

نمیخواستم دیگه بگم ولی بزار بگم ازمایش زنتیک ۸۰۰۰ تا هست که فقط ۲۰۰ تاش ایرانه ....برو گوگل سرچ کن اقای شاهین فرهنگ ازدواج فامیلی

ببین که چی میگیه ...میگه دولت ایران جرم میکنه که با این کارش به مردم نامه میدن میگن مشکلی ندارین این جنایته با ۲۰۰ تا ازمایش میگن مشکلی نیس پس ۷۸۰۰ تاش چی