2777
2789

چی بود.؟؟؟.علت فقط دستهای بی قراره..یا تاپیک بی ادبی😶

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هیچکدوم

پس دستهای بی قراره خواهری😶😶😶

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
سلام گلم نه نرفتم ولی نوبت دارم منم😅شما نوبتت نشد؟

سلام عزیزم  

من برا 22 آذر نوبت گرفتم که برم معاینم کنه اونموقع ببینم کی نوبت عمل برام بزنه

شما کیه؟ برات نوبت عمل زده؟ یا فعلا میری ویزیت

میگم در مورد دوران نقاهت نپرسیدی؟کبودیش تا چن روزه؟ من شاغلم امیدوارم زیاد نباشه

برا من هزینش گف 13 تومن شما چقد گف؟

سلام عزیزم     من برا 22 آذر نوبت گرفتم که برم معاینم کنه اونموقع ببینم کی نوبت عمل برام ...

برا منم گفت سیزده من ویزیت شدم و گفت خوب میشه عملت و وقت عمل رو خودم باید هماهنگ کنم که فعلا بخاطر کارم هنوز هماهنگ نشدم باشون .برای نقاهت هم گفت حدود ۲ هفته.ولی کلا زیاد وقت نمیزاره برا حرف زدن و توضیح دادن.اما منم تعریفشو شنیدم برای این عمل.دوس دارم کسی که تجربه عمل باهاش رو داره بیاد بگه