2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم

66 بازدید | 3 پست

درست در حوالی ۱۸ سالگی ... کمتر از ده روز مونده به تموم شدنش 

بچه که بودم می گفتم چرا عمر آدما انقدر محدوده الان میبینم همین عمری ام که کردم واسه هفت پشتم بس بود... کاش بزرگ نمی شدم کاش بچه می موندم کاش هیچ وقت نمیدیدمش اینجوری عاشقشم نمیشدم کاش انقد ساده نبودم که ضربه بخورم از سادگی ... از من به شما نصیحت هیچ وقت عاشق نشین میتونین کسی رو دوست داشته باشین ولی هییییچ وقت تاکید میکنم هییییچ وقت عاشق نشین حتی عاشق همسرتون عشق همش عذابه واقعا آدما رو کور و کر میکنه😰😞 هیچ وقتم به پسرا اعتماد نکنین هیچ وقت اونا بهترین بازیگرای دنیان

و همینطور پسرا همشون دنبال پولن حتی اگر عاشقتون هم باشن میرن اگر شما به اندازه اون پولدار نباشین من امروز دقیقا دو ماه از شکستنم میگذره من واقعا شکستم و الان میفهمم به پوچی رسیدم و یه درد به دردای دیگه م اضافه شد ولی بهم ثابت شد واقعا قوی ام و خوشحالم که تونستم تحمل کنم با اینکه خیلی سخت بود💜 آخرین نصیحتم اینه که از تجربه های بقیه استفاده کنین و پشت گوش نندازین اجازه ندین که عاشق بشین فقط دوست داشته بشین 

کاربری دست دو نفر 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ما به دنیا اومدیم که بدست بیاریم و از دست بدیم...باید از دست دادنو تو زندگی یاد بگیریم...چون یکی از واقعیتای زندگیه..حال الانت کاملا طبیعیه..باید برای از دست دادنش سوگواری کنی و باور کنی و قبول کنی که تموم شده مث یه ادمی که مرده براش عزاداری کن کم کم زمان همه چیو حل میکنه و ادمای موندگار و مناسبو ملاقات میکنی و دوباره میتونی عاشق شی ولی اینبار عاقلانه تر و با تجربه ی بیشتر..سنتم خیلی کمه حتی هنوز جوونیتو شروع نکردی خیییلی زوده برا ناامید شدن ..ادمای زیادی هستن ک باید بشناسی مسیر ها و تجربه های جدید منتظرتن فقط خودتو تو محیط ها و موقعیت های مختلف قرار بده تا ادما و دنیاهای جدیدو نزدیک ب خودتو بشناسی..به جریان زندگی اعتماد کن ..گ دوس داری کتاب تکه هایی از یک کل منسجمو بخون تو این باعث میشه این دوره ی سوگو راحت تر بگذرونی و خیلی کمک کننده س به من ک خیلی کمک کرد...امیدوارم بهترینها سر راهت قرار بگیرن