سه تا از خانم های نزدیک تو فامیل خیلی نیش و کنایه میزدن و آبرو منو مامانمو برده بودن منم گفتم خدایا دلمو شکوندن سپردمشون به خودت الان اونا کرونا گرفتن و ریه هاشون داره نابود میشه!
توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
میگم اسامی چن تا رو بدم ردیفش میکنی؟؟؟قربون دستت😂😂😂ببینم چه میکنی
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
گلممن جات باشم میگم خدایا برابر ب مثل کن باهاشون نه اینکه کرونا بگیرن.
شاید من و شمام بگیریم دلیل بر نفرین کسی نیس که.
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
آخه خیلی محتاط بودن و وسواس داشتم ایشالا که خوب بشن ولی نمیبخشمشون
درکت میکنم واقعا .
من ک از چند نفر خیلی ناراحت شدم ولی همش دوس دارم همونجور ک منو ناراحت کردن و عذاب دادن اینحوریم واسشون اتفاق بیوفته.
با مرگ که از همه دردهای دنیوی خلاصی پیدا میکنی و بنظرم این نمیتونه مجازات باشه بلکه رهاییه .
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.