2777
2789
عنوان

چرا🤔⁉️

112 بازدید | 18 پست

چرا بعضی ها میگن ما از کره ای ها و چینی و ژاپنی اینا بدمون میاد🤔⁉️

یا ب طور کلی جمع میبندن میگن از چشم بادومی ها بدمون میاد😐

زیاد اینو شنیدم اخریش هم همین امروز بود

اگه بخاطر کرونا هم میگن و فک میکنن اونا باعثش شدن ب نظرم خنده داره😐😂

خو اگه میخواستن با خوردن ی غذاهایی همچین بیماری بگیرن ک مردم همه کشورا هم بگیرنش خیلی وقت میش هم میتونست اینطوری بشه😐

اصن اگه بگیم واقعیه ک چینیا خفاش خوردن از کل دنیا کرونا گرفتن خب مگه میدونستن قراره همچین چیزی بشه ک نخورن😐

فک کنین خود ایرانیا مثلا قرمه سبزی بخورن بعد تو کل دنیا ی بیماری پخش بشه باید بقیه کشورا ایرانی ها رو مقصر بدونن⁉️

الان شاید با خودتون فک کنین خو اونا همه چیز میخورن

شاید از نظر شما چندش باشه ولی خب دوس دارن بخورن دیگه😐

مثل اینه ک شاید همین گوشت گوسفندی ک خیلیا تو ایران میخورن برای بقیه چندش باشه و نخورن

اصن قبل کرونا هم بعضیا میگفتن از چشم بادومیا بدمون میاد

کنجکاو شدم بدونم دلیلش چیه🤔⁉️

شاید الان با خودتون فک کنین خب اینا چ ربطی ب تو داره و اینا ولی خو من کنجکاوم دگ😐💔

خب حالا ب نطرتون چرا🤔⁉️

-

به این چیزا فکر نکن..مخ سوت میکشه😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من بدم نمیاد ازشون 

ژاپنیا و کره ایا ب نظرم با فرهنگ ترین مردم دنیان

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نه زیادم برام مهم نیس چون همه ی نظری دارن دگ ولی الان کنجکاو شدم

فکر کنم به خاطر همین کرونا کلا منفور شدن تو ایران😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
من ک نمیدونم ترجیح میدم دربارشون نظر ندم😊

اهوم..

من که باهاشون مشکلی ندارم،ولی از چیزایی که میخورن چندشم میشه

هرکشور غذاهای مخصوص خودشو داره که با چیزای سالم درست شده ولی ژاپنی و چینی‌ها هرچیزی که دستشون بیاد میخورن..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
اهوم.. من که باهاشون مشکلی ندارم،ولی از چیزایی که میخورن چندشم میشه هرکشور غذاهای مخصوص خودشو داره ...

عه واقعا⁉️من ک ندیدمشون

شما دیدین ک چینی و ژاپنی ها هرچی دستشون بیاد میخورن🤔⁉️

اگه به ژاپن یا چین سفر کردین ک دیدیشون من کلی سوال دارم ک میخوام درباره کشورشون بپرسم😻

-

نمی‌دونم واقعا ناراحت کنندس ولی خود کره و ژاپن و چین خیلی کشور های خوبی هستن اتفاقا به نظرم خوشگله چشم بادومی و ریز به بعضی قیافه ها میاد غذاشونم اینجوری عاد دارن حالا مثلا کله پاچه ما چیه که به غذاهای اونا گیر میدن تا اونجایی که میدونم کره چیزای عجیب و غریب نداره و غذاهاشون خوشمزس چون خیلی هاشونو خودم درست کردم

l'm Army 💜💜💜💜💜💜💜
عه واقعا⁉️من ک ندیدمشون شما دیدین ک چینی و ژاپنی ها هرچی دستشون بیاد میخورن🤔⁉️ اگه به ژاپن یا چین ...

اره

ن ندیدن،همه میدونن

اره ن ندیدن،همه میدونن

همه از کجا میدونن🤔⁉️

چرا کسی وقتی چیزیو ندید دربارش نظر میده اخه😐

حتی اگه نظرش درست باشه بنظرم خیلی خنده داره ک کسی چیزیو ندیده باشه ولی چون همه بگن اینطوره اونم دربارش نظر بده

-
همه از کجا میدونن🤔⁉️ چرا کسی وقتی چیزیو ندید دربارش نظر میده اخه😐 حتی اگه نظرش درست باشه بنظرم خ ...

خب همه کلیپ‌هایی ازشون میبینن که درحال خوردن چه چیزایی هستن،تو تا حالا ندیدی؟

وگرنه منم درباره چیزی که ندیدم نمیتونم نظر بدم