2777
2789

جای گوشت مرغ بریز دستور خاصی نداره،،،فقط در نظر بگیر مرغ زودتر میپزه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من پیازویکم سرخ میکنم بعدمرغ ولپه که ازقبلاخیس خورده روباهویج والوخشک خیس خورده اضافه میکنم بهش. تایکم سرخ شه سسشودرست میکنم ربوابکی میکنم ادویه بهش اضافه میکنم باابلیموبعدمیریزم رومرغ ولپه ها.. هم میزنم یکم دیگه سرخ بشه بعداب میریزم روش به جای الوخشک هم میتونی ازلیموعمانی استفاده کنی

الهی در بزنند،دررا باز کنی، معجزه ای پشت در باشد.

اگ فیله مرغو تیکه کنی بهتره،ولی گوشت بهتره چون مرغ ی حالت خشک داره ب نرمی گوشت نیس

دقیقا 

منم خوردم خوشم نیومد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اخه اصلا قیمه بلد نیستم درست کنم 😅

اوه اوه

حوصلم نمیاد توضیح بدم واقعا

خانوما گفتن همون فرمون برو جلو🤣