2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر اینقد بی محلش کنه پسره خودش خسته میشه  بخصوص چون پسر این دوره زمونه اس ۲ روز دیگه میرع ب ...

همون ول کن دوستم نیست میگه الکی به دستت نیاوردم که الکی از دستت بدم 

تهدید به چی؟😂

مثلا بهش بگو اگ ازم دست برنداری ب خانوادت یا خانوادم میگم وای عشق منم ازم دست برنمیداره.... خیلی خواستم جدا شم هی میگه زندگیم نرو من اجازه نمیدم بری نمیخام بری فلا.... الان داداشم منو مجبور کرده ازش جدا شم ولی دلم نمیاد😭میگه اگ از پسره جدا نشی ب بابام میگم😭

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
مثلا بهش بگو اگ ازم دست برنداری ب خانوادت یا خانوادم میگم وای عشق منم ازم دست برنمیداره.... خیلی خوا ...

نه بابا این پسره یه آدم آشغالیه دوستم میخاد ازش جدا  شه داستانشم تو این تاپیکم هست حالا برا ما فاز برداشته 

بهش بگو این عشقو درون خودت خفه کن 

خیلی کار سازه ولی من که دوست پسر نداشتم ولی یکی بود تو دانشگاه گیر داده بود منم میگفتم نه بعد اونم میگفت من کاری می‌کنم عاشقمشی مردتیکه

اینو بهش گفتم دیگه نگاهمم نکرد

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
بهش بگو این عشقو درون خودت خفه کن  خیلی کار سازه ولی من که دوست پسر نداشتم ولی یکی بود تو دانش ...

نه بابا این پسره خیلی ادم اشغالیه داستانش تو تاپیکام هست خواستی بخون