2777
2789
من‌دورو دیگه میشم ۱۰ هفته با پریودم ولی نمیدونم لقاح کی تشکیل شده نه ازمایش نرفتم ...۱۶ تیر رفتم سون ...

اها ...پس دیگ بارداری سنو ک رفتی دکترم برو بهشون بگو ان شاالله هستی عزیزم چشم میام 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
ارههه😍😍من الان پنج هفتمه یا ن ؟ من ۴مرداد از دادم بتام ۴۴۹بود دو روز دیگ میرم دکتر تو رفتی؟

تو سونو دقیقاش معلوم میشه به من امروز گفت ۶ هفته 

من اخرین پریودم ۲۴ خرداد بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سونو دقیقاش معلوم میشه به من امروز گفت ۶ هفته  من اخرین پریودم ۲۴ خرداد بود

فعلا نمیرم سنو زوده هنوز ..تو محاسبه زایمان زده ۴هفتمه ...مال توام رو زدم درست دراومد..پس منم الان ۴هفتمه 

فعلا نمیرم سنو زوده هنوز ..تو محاسبه زایمان زده ۴هفتمه ...مال توام رو زدم درست دراومد..پس منم الان ۴ ...

اره تو ک الان اصلا نرو چون به منم گفت هفته دیگه دوباره بیا 

تو تاپیک مینو گفتم منم چون ظهر لک دیدم رفتم 

اره تو ک الان اصلا نرو چون به منم گفت هفته دیگه دوباره بیا  تو تاپیک مینو گفتم منم چون ظهر لک ...

اره چون زوده ب ادم استرس میدن ...اره دیدم عکس سنو تو ان شاالله بسلامتی دنیا بیاد 

ارههه😍😍من الان پنج هفتمه یا ن ؟ من ۴مرداد از دادم بتام ۴۴۹بود دو روز دیگ میرم دکتر تو رفتی؟

اره شما 5 هفته ای... 

من یک مرداد میشد 6 روز ک تاخیر داشتم بتام 1117 بود. دیروز دکتر بودم. اپلیکیشن  اوما رو نصب کن سن بارداریتو میگه دقیقه 

اره شما 5 هفته ای...  من یک مرداد میشد 6 روز ک تاخیر داشتم بتام 1117 بود. دیروز دکتر بودم. اپل ...

این هفته ها دیر میگذره میخوام صدای قلب نینی مو بشنوم عجله هم دارم تازع فک کنم ۵هفتمه ..اها من قبل موعد بیبی چک مثبت شد ..دکتر من دو روز دیگ میاد چهارشنبه میرم ..مرسی دوستم 

این هفته ها دیر میگذره میخوام صدای قلب نینی مو بشنوم عجله هم دارم تازع فک کنم ۵هفتمه ..اها من قبل مو ...

اره منم بدجور منتظرم صدای قلبشو بشنوم ب هممممه بگم ک دبگه زخم زبون نزننننن. 

ان شالله صدای قلب نازشو شنیدی تاپیک بزن تگم کن. بارداری پراز آرامش داشته باشی عزیزم

اره منم بدجور منتظرم صدای قلبشو بشنوم ب هممممه بگم ک دبگه زخم زبون نزننننن.  ان شالله صدای قلب ...

دیقااا منی ب هیچکس نگفتم تا صدای قلبشو نشنوم نمیگم این زخم زبونا تموم میشه گلم ..

ان شاالله همچنین خودت خانومی⁦♥️⁩💋تو تاپیک مینو تگت میکنم بیا باهم باشیم اونجا

اره شما 5 هفته ای...  من یک مرداد میشد 6 روز ک تاخیر داشتم بتام 1117 بود. دیروز دکتر بودم. اپل ...

این برنامه ها منو گفت ۶ هفته و ۳ روز( یعنی روز سوم از هفته ۷ )

ولی رفتم سونو ۶ هفته بودم ،۳روز کمتر از اونی ک فکر میکردم 

چ مامانی بشی تو با این طرز فکرت.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.