2777
2789
عنوان

دلیل خواب خوب و عجیب من......

155 بازدید | 24 پست

سلام،خانوم گلآ..........

راستش من حدودا شش ماه پیش یه خواب عجیب رو دیدم.

و اینکه نمیدونم چرا این خواب رو دیدم.

(من،خواب دیدم که درحال نماز خوندن هستم یعنی خودم رو درحال نماز خوندن دیدم و حس کردم یکی به من میگه که نماز بخون)،این هم بگم که من نماز نمیخونم و قرآن هم خیلی کم اما قبلا نماز و قرآن رو میخوندم،من خیلی انسان خداپرستی هستم و ایمان قلبی و روحی شدیدی به خداوند دارم.......

مدتی پیش چندتا استخاره که گرفتم که در بیشترشون اشاره به نماز خوندن میکرد.

یه روز تصمیم گرفتم نماز هامو بخونم،همون روز اتفاقای خوبی برام پیش اومد اما متاسفانه دوباره سهل انگاری کردم و متاسفانه فراموش کردم.

این خواب رو به چه دلیلی میدونید؟

خیلی ممنون از همگی😍😊😇💓💓💓

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌

خب بنظر من یعنی خداوند مهربان ازت میخواهد که  نماز بخونی ان شاءالله که موفق بشی دوست خوبم   

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم معنیش اینه نماز بخونی خدا خیلی کمکت میکنه مثل یک نشان هست ولی متاسفانه

علنا سهل انگاری میکنی عزیزم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خب بنظر من یعنی خداوند مهربان ازت میخواهد که نماز بخونی ان شاءالله که موفق بشی دوست خوبم   &nb ...

آره اما نمیدونم که چرا هربار یه اتفاقی رخ میده که فراموش میکنیم.

اما خیلی ممنونم که نظر دادی میریم جون،امیدوارم شماهم موفق باشید همیشه💛❤💕

به نظرم معنیش اینه نماز بخونی خدا خیلی کمکت میکنه مثل یک نشان هست ولی متاسفانه علنا سهل انگاری میکن ...

دقیقا همینطوره💚

خیلیا نمیخونن وخداکاری به کارشون نداره... ببین خداچقدردوستت داره که هشدارمیده بهت... عین منی عزیزم

واقعا علاقه خداوند رو دریافت کردم،تو تمام کارهام هر وقتی که به مشکل برخوردم خداوند رو ضدا زدم و واقعا کمکم کرد

چرا من هرموقع نماز میخونم مشکلات سختی تو زندگیم پیش میاد؟ بخدا امتحان کردم چندین بار نگین تلقین چون یکبار ب مشکلات اعتنا نکردم گفتم هرچی بشه میخونم نمازمو تا یکسال ادامه دادم قشنگ زندگیم داشت ب ... میرفت تا نمازو ترک کردم یکم نرمال شد همه چی 🙁😔 خیلیم ناراحتم بابت این موضوع دوس دارم نماز بخونم 

همسرم دلیل من است. 💜🌱
چرا من هرموقع نماز میخونم مشکلات سختی تو زندگیم پیش میاد؟ بخدا امتحان کردم چندین بار نگین تلقین چون ...

منم همونجوری بودم.. ولی بیشترازاین حرفاپافشاری کردم

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

آره اما نمیدونم که چرا هربار یه اتفاقی رخ میده که فراموش میکنیم. اما خیلی ممنونم که نظر دادی میریم ...

ان شاءالله که موفق میشی نگران نباش دعا کن و از خود خدا بخواه که موفق بشی خواهش میکنم عزیزم          

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷