2777
2789
عنوان

بی بی چک

274 بازدید | 43 پست

سلام من درحال اقدام  باردارس هستم این ماه کلی قرص و تممول زوم ولی فقط ییاز تونستم اقدام داسته باشم اونم روز 16پریودیم ک تخمکگذاریم بود و  شب بعدش امپول hcg زدم ولی نتونستم دیگه اقدام کنم الان 4روز ک قرص پروژسترون و قط کردم ولی پریود نشدم تخمدان راستم و پای رستم درد دارن نک سینه هام یکم حساس شدن امروز ک روز 29 پری هست تست دادم صبح منفی بود بنظرتون احتمال بارداری هست؟کسی بوده ک تا 29 پری بی  بی چکش منفی بوده و بعدش مثبت شده

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 18روز بعد موعدم بیبی چکم مثبت شد

قبلش بی بی زدی؟؟

منفی بوده؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
قبلش بی بی زدی؟؟ منفی بوده؟؟

آره 3روز به بار بیبی میزدم

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
آره 3روز به بار بیبی میزدم

منفی بود همش 

من ۵روز از پریودم گذشته تا الان ۱۵تا بی بی زدم همش منفی 

میشه علائمتو بگی؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
تخمدان سمت راستم خیلی درد میکنه ممکن نشونه بارداری باشه

من هم همینطور 

بیشتر سمت تخمدان درد میکنه

منفی بود همش  من ۵روز از پریودم گذشته تا الان ۱۵تا بی بی زدم همش منفی  میشه علائمتو بگی؟ ...

تاپیکای اخرمو ببین

هیچ علائمی نداشتم وندارم جز سینه درد وحشتناک

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز