2777
2789
عنوان

بیبیکمو ببنید

207 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من اینو روز موعدم زدم عکس سمت راستی یه حاله صورتی کمرنگ داره اومدم با برنامه عکس رنگو تعئر دادم بهتر دیده میشه مارک بیبیچکمم مدیکور بود ۲ روز ب پریودی ترشح قهوه ای داشتم بعدش ترشح لیز خونی داشتم همراه خون ولی لکه بینین بود از مریودی خیییییلی کمتر بود میرفت و میومد جریان ثابت نداشت اومدم روز موعدم زدم اینجوری شد    ب نظر شما کاذبه  البته تنبلی ام دارم تنبلی باعث میشه کاذب بده؟؟؟ خواهشم یکنم ب سوالم جواب بدین

از بس امروز تاپیک چرت و پرت دیدم فک کردم نوشتی بیاین بیکینیمو ببینید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نطرت چیه کادبه؟

هالش‌ خیلی واصحه بزار دو روز دیگه باز بزن

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
ببین سمت راستی عکس سادس سمت چپ اومدم با برنامه تیرش کردم بهتر معلوم بشه

اره حالیم شد 

ولی خب چیزی که هست هاله داره و مشخصه 

بزار یکم بگذره چند روز دیگه با دوتا بیبی مختلف امتحان کن ایشالا ک مثبت میشع 

تنیلی باعث نمیشه ک مثبت بشه؟

چرا ولی کم پیش میاد 

بیشتر کیست کادب میشه