2777
2789
عنوان

دکور منزل

153 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

اصلا بلد نیستم چطوری خونمو بچینم اصلا سلیقه ام خوب نی دلمم میخواد خیلی شیک بشه😣😣😣😣

یه مربع در نظر بگیرین=(پذیراییم )دو تا فرش۱۲متری میخوره،یه دیوارش پنجره داره(دیوار روبروی پنجره رو کاغذ دیواری طرحدار،خو دیوار پنجره رو ساده(یه دیوارم کنار پنجره که جای تی وی هس اونم میخوام ساده بزنم(دیوار روبروی تی وی هم طرحدار)

کل خونه ام میخوام موکت خامدار آبی اطلسی بزنم

دلم مبل میخواد اما پول نداریم یعنی خریدنش۵۰/۵۰هه

حالا خیلی دلم بوفه و ساعت ایستاده میخواد

میگم اگر مبل گرفتم ساعت ایستاده هم بگیرم اگه نه فقط بوفه که تو کنج پذیرایی بزارمش

بعد جای مبل چیکار کنم بنظرتون؟!؟!

اصلا چطوری تزیینش بکنم خونرو

خیلی گیجم

میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی تخت های سنتی کوچیک که اندازه مبلن بذاری.قیمتش از مبل خیلی معقول تره.فقط چوبشو بگیر.گلیم و پشتی هاشم خودت درست کن.یا اونا هم بخری ارزون درمیاد

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
وسیله هات کلاسیکن یا مدرن

هنوز که نخریدم

فقط میگم ک موکت خریدم آبی اطلسی

و کاغذ دیواری خونه ها رو زدیم و دیوار تی وی دو ورق آیینه کاری شده

گفتم که خریدن مبلم ۵۰/۵۰هه

اگه خریدم باهاش(میخوام متوسط بخرم نه سلطنتیه نه مدرن)

حالا اگه گرفتم ساعت ایستاده و بوفه بگیرم هرکدوم رو تو یه کنج خونه بزاریم؟!

چون مربعه پذیراییم(گفتم که یه مربع در نظر بگیرید)

و اگه مبل ننریدم فقط بوفه بگیرم یه کنج بزارم

بعد جای مبل چی استفاده کنم که خونم ام شیک بشه؟!

مثلا فقط پشتی باشه یا مدل سنتی تشک هم بخوره؟!

میتونی تخت های سنتی کوچیک که اندازه مبلن بذاری.قیمتش از مبل خیلی معقول تره.فقط چوبشو بگیر.گلیم و پشت ...

مثلا چقده قیمتش؟!

بعد کنار اونا بوفه بزارم زشت میشه؟!؟!

مثلا میگه مبل یا پایه های جلوییش رو فرش باشه یا کلا سی سانت با فرش فاصله داشته باشه مبل هارو دور تا ...

اینو دارم خودم 

اینا استاندارد وسایله من کلا با تزیینم نمیدونم اصلا چی بخرم که شیک بشه

سعی کن مبل بگیری اگه گرفتی مدرن بگیر هم جمع و جور تره هم شیک تر ک اگ مدرن بگیری دیگه نیازی ب بوفه و ساعت ایستاده نیس چون اینا واس سلطنتیه اگه مبل نشد بخری همون پشتی بخر با فرش ها ست کن یه گوشه بوفه بزار میتونی یه گوشه میز خاطره بزاری

سعی کن مبل بگیری اگه گرفتی مدرن بگیر هم جمع و جور تره هم شیک تر ک اگ مدرن بگیری دیگه نیازی ب بوفه و ...

بد نمیشه میز خاطره؟!

چ شکلیه اصلا

الان یه سریا دارن خونشونو سنتی درست میکنن اونم خیلی جالبه هم قشنگه هم از اون یکیا کم خرج تر

ندیدم تو اینستا

بعد من چون آیینه کاری کردم و کاغذ دیواری زدم دیگه نمیتونم سنتی بچینمش