2821
2789
عنوان

طلسم و جادو

212 بازدید | 8 پست

سلام .خانما من ۱۹سالمه .شوهرم واقعا اخلاقش خیلی خیلی بد شده،حاضر نیس باهام حرف بزنه .هر چی باهاش خوبی میکنم محبت میکنم میگم بیا باهم خوب باشیم گوش نمیده.

دشمنم زیاد داره .ی عالمه ام خاطرخواه داره .وقتی با من عروسی کرد همه ناراضی بودن چون دلشون میخاس اون دامادشون بشه . الانم من مطمئنم کسی جادوش کرده که زندگیمون خراب بشه . دارم دیوونه میشم خودمم احساس میکنم ازش بدم میاد . تو اقوام ما سحر و جادو و طلسم زیاده یعنی زیاد میرن سمت این کارا .چن بارم خانواده اینا رو کسی طلسم کرده که چون مادر شوهرم خیلی آدم خوبیه خواب میبینه که یه نفر بهش میگه برو پشت خونتون و بکن ی چیزی زیر زمینه اونو برش دار .مادرشوهرمم بیدار میشه میره زمینو میکنه میبینه ک واقعا هست و اونو بر میدارن آتیش میزننش.

الانم من به مادر شوهرم گفتم اون میگه من به یکی میگم که ببینه کسی شما رو جادو کرده یا نه .حالا میخام بدونم گناه داره اگه اینکارو کنه؟؟؟ چون شنیدم خوب نیست و زندگی آدم خراب تر میشه و اینا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رابطع ي من و همسرم عاشقانه بود يهو طوفان اومد همه چي رو با خودش برد  نميدونم چي شد

من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است

نه گناه نداره كسي كه جادو ميكنهكارش كناه باطل سحر گناه نيست ....

ببين هميشه دعاي ناس و فلق بخون به خودت و شوهرت فوت كن. اما جادو من ديدم واقعا هستن كساي كه ميگيرن كه زندگي كسي و نابود كنن اما اينم بدون اول زندگي خودشون نابود ميشه ولي انرژي منفيش ميفته تو زندگي تو ...همش اسپند و عود دود كن

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز