shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 عنوان كرونا گرفتم 😔 1947 بازدید | 32 پست امروز سي تي اسكن دادم ريه هام درگير شده خيلي نگران پسرمم دو سالشه و همين طور مامانم 😔الان بايد چيكار كنم ؟بيشتر چي بخورم تا بهتر بشم ؟قراره برم تو يه اتاق قرنطينه بشم مامانم بياد پسرمو نگه دارهبميرم براش خيلي بهم وابستس😔😔😔 ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم 1399/05/06 | 16:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cloudyweather عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 5224 🥺 در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34174 دمكرده اويشن پونه با عسل و زعفرونيك قاشق زردچوبه رو تو اب بريز بخور هر روز قرص ويتامين سي بخور زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 نترس خوب میشی نگران مادرم و پسرمم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
nargesi_shoonam عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 690 ایسالله خوب خوب میشی، اگه اینستاگرام داری برو پیج @mary_hm تو هایلایت هاش درمورد تجربشون از کرونا هست ببین خیلی کمکت میکنه. فقط خودتو اصلا نباز که هرچی ویروسش باشه استرس و ناامیدی ده برابرش میکنه دیدم ک میگم. ایشالله خوب شی زود خدا با ما نشسته چای مینوشه...
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15916 اگه بستریت نکردن یعنی وضعیتت وخیم نیست. سوپ گرم بخور آب ولرم زیاد استفاده کن دمنوش بخور. احتمالا دکتر قرصی چیزیم داده دیگه سروقت مصرف کن خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
تابان_٧١ عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 2172 ببين شير و داغ كن يك قاشق زردچوبه بريز روزي ٢بار بخور عاليه اگه ميخواي خاصيتشو بدوني تو گوگل بزن مايعات داغ فقط بخوررررر تا ميتوني
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 دمكرده اويشن پونه با عسل و زعفرون يك قاشق زردچوبه رو تو اب بريز بخور هر روز قرص ويتامين سي بخور مرسي عزيزم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 فدات بشم ان شاءالله زود خوب بشی مرسي عزيزم انشالله ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 ایسالله خوب خوب میشی، اگه اینستاگرام داری برو پیج @mary_hm تو هایلایت هاش درمورد تجربشون از کرونا هس ... مرسي عزيزم حتما ميرم ميبينيم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
shamimjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 اگه بستریت نکردن یعنی وضعیتت وخیم نیست. سوپ گرم بخور آب ولرم زیاد استفاده کن دمنوش بخور. احتمالا دکت ... نه بستريم نكردن چون بيمارستان نرفتم رفتم مطب دكتر گفت خونه بمون ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم