سلام دوستان،من و همسرم هردومون برای وام ازدواج اقدام کردیم،همسرم تونست وام ازدواج و بگیره اما من نتونستم ضامنو جور کنم میخاستم بدونم اگه من از طریق بانک دیگه ای دوباره اقدام کنم میتونم وام و بگیرم؟ینی از دوتا بانک متفاوت میشه؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
بله میشه. اما باید مجدد ثبت نام کنین یا با مدیر بانک که وام ازدواجتون صادر شده به شعبه شون گپ بزنین که اگه امکان داشته باشه وام شما رو بدن حالا که ضامن دارین
اره خب من میخام از طریق بانک ملت اقدام کنم ،چجوریه اسمم زود در میاد؟
اشنا باید داشته باشی.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊