2777
2789
عنوان

ختم سوره الرحمن

| مشاهده متن کامل بحث + 4425 بازدید | 448 پست
@لیموی     @دایناسور_صورتی    

راستی خبر داری کی نامزد کرده😍🙊🙊

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هرچیزی با اعتقاد بخونی حاجت میده فقط گاهی زمانش نرسیده و تو هی میخوای نمیشه بعد دلزده میشی😔

درسته عزیزم زمانش هم مهمه

از وقتی ختم برمیداری خواستگارات هم زیاد شدن؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
درسته عزیزم زمانش هم مهمه از وقتی ختم برمیداری خواستگارات هم زیاد شدن؟

آره ولی چه فایده هیچکدوم خوب نیستن🤦‍♀️یا اونا نمیخوان یا من اصلا جور نمیشه.حالا دوباره بعد مدتها شروع کردیم به ختم ۴۰ نفره خیره انشالله عروسامون زیاد بشن

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
جدی به سلامتی  چرا بهم چیزی نگفت پس😳 صداش کردم قبل  😟 خوشبخت باشه ولی این رسم دوستی ...

تازه نامزد کرده بچم خجالتیه😂😂😂

آره ولی چه فایده هیچکدوم خوب نیستن🤦‍♀️یا اونا نمیخوان یا من اصلا جور نمیشه.حالا دوباره بعد مدتها شر ...

ان شالله

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
خداوکنه همه جوونا خوشبخت بشن  یاس دختر خوبی هس  ولی این رسمش نبود  اگه در ارتباطی ب ...

خیلی ماهه عین خودت .آره باهاش در ارتباطم احتمالا نیومده تو سایت 🤔یهویی شد نامزد کرد 

خیلی ماهه عین خودت .آره باهاش در ارتباطم احتمالا نیومده تو سایت 🤔یهویی شد نامزد کرد 

من شماهارو مثل خواهر خودم میدونستم 

از وقتی برگشتم مهناز همون مهناز هس ولی از یاس توقع نداشتم اصلا..من فضول کسی نیستم چشمم شور نیست دلم سیاه نیست ولی این رسم خواهری نبود 

منم میخوام شرکت کنم تو ختم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
من شماهارو مثل خواهر خودم میدونستم  از وقتی برگشتم مهناز همون مهناز هس ولی از یاس توقع نداشتم ...

بهش میگم 😁با خودش حرف بزن 💋💋