2777
2789
عنوان

تا دیروز میخواستم بچمو سقط کنم

932 بازدید | 61 پست

الان ۱۷هفتمه. یه دختر دارم. ناخاسته باردار شدم بعد اینم دختر شد خیلی برام سخت بود.دلم پسر میخواست.وقتی پنج هفتم بود ینفر از رو بتا بهم گف پسره برا این خاطر اعتماد کردم بهش و بچمو نگه داشتم 

فقط خدا حقیقت دارد

واقعا مادری؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😡😠😡😡😠😠😡😡😡😠😠😡😡😠😠😡😡😠😠😡😡😠😡😡😡😡😡😠😠😡😡😡😡😠😠😡😡😡😠😠😠😡😡😠😠😠😠

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

نگو که الان دوباره نمیخوای چون دختره ،عصبانی میشم ،من اصلن‌تعصب ندارم سقط کنی یا نه ،ولی نسبت به اینکه اون بچه متوجه میشه که تو دختر نمیخوای پسر میخوای خیلی تعصب دارم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بای ذنب قتلت به کدامین گناه واقعا 

چطور دلت میاد چون دختره بکشیش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

زندگیم با شوهرم میخواست بهم بخوره افتادیم تو کار طلاق.بچه ام الان دوسالشه خیلی ضربه خورد ما یه هفته از هم جدا شدیم از دیروز همه چی زندگیمون عوض شد و این بچه ای که شوهرم راضی بود به سقطش الان دیگه راضی شده نگهش داریم 

فقط خدا حقیقت دارد