2777
2789
عنوان

معلم ها بیان

300 بازدید | 36 پست

به نظرتون امسال اوضاع مدرسه ها چی میشه؟ باز میشه؟ من باردارم و خیلی استرس دارم باید چی کار کنم؟! دی تاریخ زایمانم هست میگن ۴ ماه استعلاجی نمیدن اما ممکنه بگن باردارها نیان. چی میشه عایا؟! مدرسه ام دوره یه شهر دیگه س. چی کنم من؟؟!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی چون اگر کلا مجازی باشه غیر دولتیا همه. ورشکست میکنن و حجم میره سمت دولتیا و میشه یه فاجعه و ضرر احتمالا میگن روز درمیون بچه ها برن مخصوصا شهریور و مهر حالا بعدش باز یه کاری میکنن

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4769148/فقط-موافقان-تعویق-کلیه-کنکورها-بیان

خواهش میکنمممممم پخشش کنید پربازدید. کنید هرکاری میتونید بکنید ،بخاطر سلامتی خودمونه

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩

مادرای باردار حق ورود به مدرسه رو ندارن معلم رو ننوشته بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مناطق سفید و زرد کلاسها حضوری .مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارن هم حضوریه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱