2777
2789
عنوان

لجبازی

290 بازدید | 14 پست

لجبازی يک كلمه نيست!يه اشتباهست!اشتباهی ويران كننده...
كه ميتواند هر دو نفر را در رابطه به زمين بزند و جايی برای بلند شدن نماند!
لجبازی ميتواند انقدر قوی باشد كه يادت برود روزی عاشق كسی بودی كه به او ميگفتی نميخواهی ناراحتی اش را ببينی!
اما حالا خودت عامل اصلی اش شده ای!
با عاشقانه های خود لجبازی نكنيد
گاهی جايی برای جبران نميماند!

اره

ولی من لجبازم به جهنم میخواین بخواین نمیخواین راه بازه درم همینطور

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😀😀😀😀

خنده داره!😠

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

این همه عکس رو تو از کجا اوردی گوشیت شده البوم

هم من هم شوهرم به شدت لجبازی م

و زندگی مون تلخ شده

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

من خیلی خیلییییییییییی لجبازم🙄 ولی بخاطر عشقم کوتاه میام چون از صمیم قلب عاشقشم و فکر میکنم آدم اگه واقعا عاشق باشه همه جوره کوتاه میاد❤

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
لجباز میخوای،شوهر من.بهش بگی تو،فحشه ناجور میده که کم نیاره

خدا بهت صبر بده😀 .. اینجور افراد  باید. همیشه مراقب حرف زدنت باشی.... هیچوقت سعی نکن باهاش مخالفت یا لجبازی کنی....‌همیشه ازش تعریف کن... خصوصا در جمع های فامیل و خانواده خودش....این سبب میشه احساس بهتر و خوشایندتری نسبت ب شما داشته باشه و از شدت لجبازیش کم میشه

هم من هم شوهرم به شدت لجبازی م و زندگی مون تلخ شده

لجبازی  آفت زندگی مشترک است... معقولانه بشیند در کنار هم صحبت کنید و این اخلاق و عادت بد رو ترک کنید...‌ 

من خیلی خیلییییییییییی لجبازم🙄 ولی بخاطر عشقم کوتاه میام چون از صمیم قلب عاشقشم و فکر میکنم آدم اگه ...

واستون آرزوی شادی و خوشبختی میکنم....خیلی وقتا میشه با یه کوتاه اومدن در بحثها جلوی مشکلات بزرگتر رو گرفت.... 🌹🌹👌👌

واستون آرزوی شادی و خوشبختی میکنم....خیلی وقتا میشه با یه کوتاه اومدن در بحثها جلوی مشکلات بزرگتر رو ...

مرسی همچنین⚘دقیقا درست میگید👏🏻⚘

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔