لجبازی يک كلمه نيست!يه اشتباهست!اشتباهی ويران كننده... كه ميتواند هر دو نفر را در رابطه به زمين بزند و جايی برای بلند شدن نماند! لجبازی ميتواند انقدر قوی باشد كه يادت برود روزی عاشق كسی بودی كه به او ميگفتی نميخواهی ناراحتی اش را ببينی! اما حالا خودت عامل اصلی اش شده ای! با عاشقانه های خود لجبازی نكنيد گاهی جايی برای جبران نميماند!
ولی من لجبازم به جهنم میخواین بخواین نمیخواین راه بازه درم همینطور
من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
لجباز میخوای،شوهر من.بهش بگی تو،فحشه ناجور میده که کم نیاره
خدا بهت صبر بده😀 .. اینجور افراد باید. همیشه مراقب حرف زدنت باشی.... هیچوقت سعی نکن باهاش مخالفت یا لجبازی کنی....همیشه ازش تعریف کن... خصوصا در جمع های فامیل و خانواده خودش....این سبب میشه احساس بهتر و خوشایندتری نسبت ب شما داشته باشه و از شدت لجبازیش کم میشه