2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت تحت تاثیر حرفه ای دیگران در مورد چهره ات نباش

چون هرکسی یه یه دلیلی عیب میگذاره روی کسی

یکی خودش عمل کرده میخواد بقیه رو هم وادار کنه

یکی دنبال عیب میگرده کلا

یکی هیچ ایراد دماغ پیدا نمیکنه میخواد بگه صورت تو هم یه ایرادی داره

خودت باش و خودت رو دوست داشته باش

میخوان با ایراد گرفتن از تو ضعف و عیبشون رو بپوشونن و خودشونو بالا ببرن

از این موارد خیلییی دیدم😑

اگه خودت دوس داری چهرتو اهمیت نده

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

نه اتفاقا من صورتم گرده خیلی هم از صورتم خوششون میاد 

صورت گردا گونه شون بیشتر معلومه و قشنگتره 😊😍

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

صورتت خوبه که خوشگلی عزیزم😍

به حرف کسی اهمیت نده خودت خودتو رو دوست داشته وقتی آدم خودشو دوست داشته باشه و اعتماد به نفس داشته باشه بقیه هم جرأت نمیکنن چیزی بهش بگن اتفاقا خوشگل هن میبینش 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

از خودت و چهرت دفاع کن دیوونهههه ، بگو وااا من عاشق چهرمم به هیچ وجه دلم نمیخاد عوضش کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍