2777
2789
عنوان

گدای محبت

183 بازدید | 28 پست

سلام 

امروز فقط میخوام دردل کنم شاید بغض تو گلوم فرو برع 

نمیدونم چرا ولی تو خانواده ای بزرگ شدم فقط دغدشون کارو پول وقدرت 

وهیچ وقت به محبت  فکر نمیکنن 

من خیلی بد بختم میدونین چرا چون هیچ وقت هیچ کس بهم نگفت دوست دارم هیچ وقت غرور بابام اجازع نداد من بپرم بغلش هی وقت نشد موهامو نوازش کنه و مثل خیلی پدرا بهم بگه دختر بابا به یاد نمیارم بهم گفته باشن از اینکه تو هستی خوشحالیم هیچ وقت نشد واسه قبولی هام تو مدارس خاص اظهار خوشحالی کنن و ذوقمو کورنکنن وقتایی که با خوشحالی از موفقیتام تو درس حرف میزدم اونا اونقد سرگرم صحبت با تلفن بودن که صدای منو هم نشیدن هرچقد صدامو بالا بردم هیشکی صدامونشید همه تلاش هام وظیفه بود وهیچ وقت تشویق نشدم اما امان از روزی که یه درس میشدم ۱۹اینقدر بهم فحش میدادن  سرن داد میزدن تا خسته بشن میدونین چیه من کل سال های زندگیمو یا مدرسه بودم یا تو اتاقم تو لاک خودم به حال روزم گریه میکردم به نظرتون چرا هیچ وقت هیچ وقت هیچ کس نتونس منو دوس داشته باشه وفقط من بودم که دلسوز بودم من بودم با مریضی شون خواب نمیرفتم واونا حتی متوجه مریضی من نمیشدن منی که هیچ وقت اونا دوسم نداشتن من دوسشون داشتم میتونستم جای اونا یه پسرو دوست بدارم ولی چون همیشه میخواستم افتخار و ابروشون باشم از ارزوم گذشتم ارزوی این که یه نفر منو دوست داشته باشه الان چشمام ابر بهاره چشمام تاره دیگه نمیتونم بنویسم 

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

بیا تو بغلم گریه کن 😔😔😔

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نتونستن حتی یه بار منو به آغوش بکشن چرانتونستن تو خوشحالی هام سهیم باشن چرا صدامو نمیشنون من همش صدامو میبرم بالاتر تا صدامو بشنون ولی اونا نمیخوان که صدامو بشنون خدایا کاش از این خونه میرفتم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
بیا تو بغلم گریه کن 😔😔😔

اره شاید فقط شما ارومم کنین ممنون که کنارمین تودردم شریک

ان شاالله حال دلت خوب بشه ومشکلاتت حل بشه

ان شاالله ولی خب نمیشه ان شاالله که تو به ارزوها قشنگت برسی من تنها راهم رفتن از این خونس

اره شاید فقط شما ارومم کنین ممنون که کنارمین تودردم شریک

هرکس یه جوری داره عذاب میکشه

خود منو حرف اروم نمیکنه فقط باید یکی بغلم کنه آروم فشارم بده

که اونم ندارم😔

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بابای منم بهم محبت نمیکنه.مامانم یکمی سرده 😭

چرا اخه ما چه گناهی کردیم که اینقدر سرد باهامون رفتار میشه گناه ما این که ادمیم واحساس داریم

💔

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

هرکس یه جوری داره عذاب میکشه خود منو حرف اروم نمیکنه فقط باید یکی بغلم کنه آروم فشارم بده که اونم ...

ببین وقتی چیزی رونداشته باشی به چیزای کمم قانع میشه واسه من حتی دردلم خیلیه منی که هیچ کس صدامو نشنید

ببین وقتی چیزی رونداشته باشی به چیزای کمم قانع میشه واسه من حتی دردلم خیلیه منی که هیچ کس صدامو نشنی ...

چند سالته