سلام کسی میدونه بهترین مرطوب کننده قوی صورت برای پوستهای حساس چیه؟
آب رسان خوب پوستم میخوام
کلاژن خوب ازکجا بخرم حالا یا خوراکی یا کرم؟/
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
عزیزم اول بگم هههر چی میخری فقط ایرانی نخر...بعد محصولا ایروشه... ویشی...استادرم...دکترمورد...استی لودر... اسکین کد...و کلی برندای خارجی دیگه هم ابرسان هم کلاژنای خوبی دارن
عزیزم اول بگم هههر چی میخری فقط ایرانی نخر...بعد محصولا ایروشه... ویشی...استادرم...دکترمورد...استی ل ...
سلام سحر جونم خیر ببینی چشم حتما
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
سحر جون پوستم سفیده ولی دستام نه کرمی هست برای دستم بگیرم بزنم سفید بشه؟
خانومای خوشگل می خوام یه پیج خیلی خوب بهتون معرفی کنم که هم اسپری ضد تعریق درایسول و هم کلی لوازم آرایشی خوب رو داره و کلی هم تخفیف داره. می تونید محصولاتش رو نگا کنید واقعا ارزش داره