2777
2789
عنوان

آرایشی

48 بازدید | 4 پست

سلام کسی میدونه بهترین مرطوب کننده قوی صورت برای پوستهای حساس چیه؟

آب رسان خوب پوستم میخوام

کلاژن خوب ازکجا بخرم حالا یا خوراکی یا کرم؟/

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم اول بگم هههر چی میخری فقط ایرانی نخر...بعد محصولا ایروشه... ویشی...استادرم...دکترمورد...استی ل ...

سلام سحر جونم خیر ببینی چشم حتما

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سحر جونم خیر ببینی چشم حتما

سحر جون پوستم سفیده ولی دستام نه کرمی هست برای دستم بگیرم بزنم سفید بشه؟

سلام به همگی

خانومای خوشگل می خوام یه پیج خیلی خوب بهتون معرفی کنم که هم اسپری ضد تعریق درایسول و هم کلی لوازم آرایشی خوب رو داره و کلی هم تخفیف داره. می تونید محصولاتش رو نگا کنید واقعا ارزش داره

اسم سایتشون هم راژا مارکت

این از آدرس سایتشون:

https://razhamarket.ir/

و اینم از پیج اینستاش:

razha.market