2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

579 بازدید | 42 پست

منم 31ساله 4ساله ازدواج کردم لیسانس و کارمند یعنی از من ساده خدا ندیده..یکم راهنمایی میخوام نشده یکبار فکررررررر کنم و کاری انجام بدم اول کارمیکنم بعد فکر میکنم:(((((( زود جوش م زود قضاوت میکنم . اصلا صبر ندارم . ولی زرنگ و باهوشم .. میخوام صبرو سیاست و زیزکی یاد بگیرم چی کنم؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بده واقعا

منم تازگیا اول عمل میکنم بعد فکر میکنم

بخاطر ذهن آشفته‌ هستش

من اصلا تمرکز ندارم

حدس میزنم بخاطر اینه

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
زرنگ و باهوش یعنی چی؟

یعنی استاد مچ گرفتنم و هرحدسی میزنم درسته با ی بار دیدن ادما میشناسمشون

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
چقدر بده واقعا منم تازگیا اول عمل میکنم بعد فکر میکنم بخاطر ذهن آشفته‌ هستش من اصلا تمرکز ندارم ...

دقیقا

✅"همسر فرعون" تصميم گرفت که عوض شود و شُد یکی از زنان والای بهشتی....

⭕️پسر نوح تصميمي براي عوض شدن

نداشت......  غرق شد و شُد درس عبرتی

برای آیندگان...

✅اولي همسر يک طغيانگر بود

و دومي پسر يک پيامبر...!!!

براي عوض شدن هيچ بهانه ای قابل قبول نيست!

اين خودت هستي که تصميم

مي گيري تا عوض شوي...

تا عمر داریم باید انتخاب کنیم،

با پایانش دیگر دير شده و بي‌فايده خواهد شد...

موفقیت شخصی و همسرداری 💪❤️ 👇

https://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQ

جواب در دل سوال... عزیزم اول فکر کن بعد کارتو انجام بده و بی موقع حرف نزن سعی کن شنونده باشی تمام

آفرین ..سکوت خیلی حرف توشه

✅"همسر فرعون" تصميم گرفت که عوض شود و شُد یکی از زنان والای بهشتی.... ⭕️پسر نوح تصميمي براي عوض ...

احسنت

✅ خانم های عزیز : یکی از مواردی که باعث میشه شوهرتون نسبت بهتون سرد بشه و کمتر بهتون توجه کنه،شخصیت وابسته شماست.

زن هایی که بیش از حد به شوهرشون متکی هستند و هیچوقت نمیتونن بدون شوهرشون تصمیم بگیرن، زن های که با کوچکترین نگاه شوهرشون به یه خانم دیگه به هم میریزن و همه جا حواسشون به همسرشون هست و با نگاهش و رفتارش دائم همسرش رو چک میکنه ... اینجاست که شوهر احساس خفگی میکنه 😏

این خانم هر چقدر هم خوشگل باشه، هر چقدر خاص باشه، هر چقدر شیک باشه به مرور زمان جذابیت خودش رو برای شوهرش از دست میده.

🔘 به این خانومها، زن های با روحیه قربانی میگن، یکی از غیر جذاب ترین زن ها

زنهای ضعیف و نق نقو جذاب نیستند و هر چقدر خانمی مستأصل باشه، نامزد و یا همسرش بیشتر احساس مسئولیت میکنه که باید نجاتش بده، این حالت شوهرتون رو در نقش والد و شما رو در نقش کودک قرار میده ... بنابراین جاذبه جنسی میانتون از بین میره و خستگی و سردی و لجبازی به زندگی تون حاکم میشه.

آموزش ببینین که شخصیت وابسته و قربانی رو نداشته باشین 💪

موفقیت شخصی و همسرداری 💪❤️ 👇

https://t.me/joinchat/AAAAAD8R64UQH67TEFMNOQ