2777
2789
قیمت قناعت پیشه چنده؟؟؟؟؟؟من کارهای شیروانی رو تو سایتش دیدم فانتزیه که من نمیخوام دستمزدشم 15میلیونه !!!!!!!!!!!!!!دکتر یحیوی چطوره؟
دوستان اگر کسی پایان نامه رشته های مدیریت (بجز مدیریت مال)و مهندسی صنایع خواست در خدمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه عادت فوق العاده بد که دارم تصمیم گیری برام سخته به همین خاطر چون سخت تصمیم میکیرم اگه کسی رفت تو ذهنم به راحتی در نمیاد حالا کلانتر رفته تو ذهنم
دوستان اگر کسی پایان نامه رشته های مدیریت (بجز مدیریت مال)و مهندسی صنایع خواست در خدمتم
2803
آبی جون اصلا کارهای دکترهای خوزستان رو دوست ندارم .میترسمم دماغم رو بدم دست هر دکتری .میگم چون دماغ ضایعی ندارم زورم میاد خرابش کنن
شیروانی قشنگن اما من اصلا فانتزی نمیخوام میدونم به صورتم نمیاد 18میلیون عمراااااااااا ندارم اگه به شوهرم بگم 18میلیون بدم برا دماغ ترجیح میده بفرستتم خونه پدریم
2804
نونوش بینی من استخونیه.خیلی هم بزرگ و بدفرم نیست.یه مدل طبیعی هم میخوام.به نظرت کدوم دکتر بهتره برام که حداقل هزینه و بهترین عمل رو داشته باشم؟ البته یکی دو سال دیگه میخوام عمل کنم از کی برم تو کارش؟ به نظرت قبل زایمان عمل کنم یا بعدش؟
2805
حلما جون بینی استخونی بهترین نتیجه رو از عمل میگیره.به نظرم اگه الان میخواین عمل کنین حداقل تا 1سال بعد از عمل باردار نشین چون میدونین که توی بارداری بینی خیلی ورم میکنه. تا چقدر میتونین هزینه کنی عزیزم؟ دکتر قناعت پیشه،یزدانفر(دکتر خودم)،فرهنگ، برزنجی، سجادیان اینا طبیعی کارن
2801