2777
2789
عنوان

هر چی دوس داری تو تاپیکم بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 101 پست

سلام به همه واسی عزیز من تازه عضو شدم میخواستم بپرسم باشماره وارد شدم کسی شمارمو نمیبینه کسیم که شمارمو داره نمیتونه تو سایت منو پیدا کنه 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاچاقی رفتم شیرینی خریدم دارم میخورم.عذاب وجدان گرفتتم .شوهرم بخاطر کرونا نمیذاشت بخورم اصلا .رفتم از سر کوچمون که مطمینه خریدم .😣😣

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

اگه ادم موندگاری نیستید و فقط میخواید بخاطر فرار از خانوادتون  و شرایطتون وارد زندگیه دیگران بشید نکنید اینکارو طرف هم خانواده داره. آدمن .غصه میخورن...

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بگیر وام وام دیگه 

ریسک نیست؟؟

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی
فقط از خدا میخوام همه ی مریض ها رو شفا بده  هیچ پدر و مادری شاهد عذاب کشیدن فرزندشون نباشن هی ...

خدایا سلامتی و زندگانی به همه پدر و مادرا عطا کن انشاالله باباتون خوب میشن به زودی🙏

پنجشنبه قراره جایی برم یه لباس درست حسابی ندارم همشون کهنه و پارست.چیکار کنم خدایا

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶