2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟میترسم....

1452 بازدید | 146 پست

من هفته ۳۵ بارداریم

دکترم میگه اول باید سعی کنی طبیعی زایمان کنی اگه نتونستی میبریم سزارین!

نمیخوام درد جفتشو بکشم 

از درد طبیعی و خوب بخیه نزدن هم میترسم

میشه تجربیاتتون رو بگین ممنون

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معموله طبیعی بهترینه ایرانیا فقط نمیرن سمتش خارجیا همه طبیعی هستن

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

فقط و فقط سزارین،طبیعی آدم جونش بالا میاد و غیر قابل تحمله😐😥

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
معموله طبیعی بهترینه ایرانیا فقط نمیرن سمتش خارجیا همه طبیعی هستن

به نظرم ربطی به ایرانی خارجی نداره,,بعضی ها واقعا آستانه درد پایینی دارن نمیتونن تحمل کنن...پس راهشم نمیرن....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

سزارین و تمام البته من کمرم مشکل داره طبیعی نمیتونم فعلا باردار نشدم اما طبیعی نمیتونم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩