2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقادعانویس سراغ داریدکارش خوب عالی باشه ارسالم داشته باشیدمعرفی کنید

سلام عزیزم من از همین تاپیکها یه خانمی به اسم حلما یه شماره ای گزاشته بود وگفته بود ایشون استاد دانشگاه هستن من باورم نشد زنگ زدم ولی نه پولکی بود از همه مهم تر اینکه باصبر وحوصله انگار سالیان سال میشناسمش کلی باهام صحبت کرد وسرکتاب گرفت خدا میدونه همش عین حقیقت بود وبعد دعا برام نوشت وای به جون دخترم زندگیمو نجات داد وتا اخر عمرم مدیونشم وتا میتونم همه جا ازش تعریف میکنم

۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸

اما از همین تاپیک ها من شماره ای برداشتم ک ج گرفتن خیلی ها باورتون میشه ۱۰سال هر جا رفتم و تماس گرفتم نشد ک نشد اما با این خانم ارتباط گرفتم بخدا الانم بغض گلوم و گرفته حلش کردن 

۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸ اما ممکنه تلفن شونو ج ندن و دیر موفق بشید از واتساپ پیام بدید منم خیلی پیگیر شدم تا در آخر از واتساپ موفق شدم نوبت دادن تماس گرفتم

منم شمارشو میخوام میشه درخداستمو قبول کنی؟😔

استاد باران حسینی کارهای دعایی انجام میدن واقعا منصف و مهربان و کار درسته خیلی ازش جواب گرفتن و جواب گرفتم سنگین ترین جادوهارو باطل میکنن۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸

سلام بله من پیش خانمی انجام دادم ایشون بصورت مجازی باهام ارتباط می گرفتن و از طریق شمع تراپی برام جهت از بین رفتن نیروهای سنگین و برای رزق و روزی کمک شایانی داشتند و بعد ها متوجه شدم چاکراهای بسته رو شناسایی میکنن و ب درخواست مراجعه کننده چاکرای بسته رو باز میکنن ایشون بی نظیرن چه کارهای دعایی شون چ مدیتیشن و انرژی درمانی شون از جمله (سرکتاب، طالع بینی ،گفتن رایزینگ ها،تناسخ ها,طالع بینی)

09105960058 خانم باران منکه عاشقشم و ب خیلی ها معرفی کردمشون