2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یه سری فیلما چیع پخش شده یه چیزی میکنن داخل بینیه طرف دادش میره هوا من موهای تنم سیخ شد ازاد داد ...

از بینی رو تا حالا ندیدم ولی حلق اصلا درد نداش .. ازمایش خون و تست حلق با هم شد 400 .عزیزم نگاه نکن این فیلمارو 

پس از کجا فهمیدی کرونا داری الهی خوب شی سریع عزیزم منم فک کنم دارم 😭

زن داداشم مثبت شد تستش. منم باهاش بودم روز قبل. آزمایش دادم منفی بود ولی چون کمردرد بودم دکتر عکس ریه نوشت که توی اون معلوم شد منم ریه هام درگیرشده

زن داداشم مثبت شد تستش. منم باهاش بودم روز قبل. آزمایش دادم منفی بود ولی چون کمردرد بودم دکتر عکس ری ...

ای خدااا ایشالا ک خوب شی عزیزم ایشالا همه ی کسایی ک دچار این بیماریع لنتی میشن خوب شن من پسرم کوچیکه جیگرم براش کباب شد😭😭

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

مگ شما نگفتی کرونا داری عکس ریه دادی 

خب مگه هرکی کرونا داره بیمارستان بستری میشه؟؟؟؟ کسایی که بیمارستان بستری میشن خیلی حاد میشه مریضیشون. نود درصد فقط تو خونه قرنطینه میشن و با استراحت خوب میشن

خب مگه هرکی کرونا داره بیمارستان بستری میشه؟؟؟؟ کسایی که بیمارستان بستری میشن خیلی حاد میشه مریضیشون ...

چه خوب من نمیدونم والا فک میکنم هر کی میگیره یا میمیره یا دیگ هیچوقت ریش درس نمیشه😭😭😭 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

چه خوب من نمیدونم والا فک میکنم هر کی میگیره یا میمیره یا دیگ هیچوقت ریش درس نمیشه😭😭😭 

😂😂😂😂واقعا چقد روحیه میگیرم من تو این سایت. من نصف بیشتر فامیلمون گرفتن جوری شده که زنگ میزنیم بهم میگیم عه تو هم گرفتی به همین سادگی. اوضاع خراب مال اون طفلکاییه که بیماری زمینه ای دارن مثل قند چربی فشار سرطان ایدز و... یا افراد با سن بالا یا افرادی که خیلی ضعیفن یا سیستم ایمنی بدنشون پایینه