2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 106 پست
احتمالش که میتونه باشه،میخوای اگه علائمی هم داری بی بی چک بخر امتحان کن ایشالا که خیره گلم

تاریخت کی بوده ؟

چند روز بعد تاخیر بی بی زدی؟

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
قربونت برم گلم،  واقعا حتما یه حکمتی هست که ما ازش بی خبریم توکل به خودش، ممنونم ❤

💋💋💋میگن خانومه بارداردعاکنه حتمامستجاب میشه لطفا واسه منم دعاکن خدایه بچه سالم بده بهم هیچی دیگه نمیخوام ازخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم بزنم ترسیدم خیلی وحشتناکه ادم تاسرحدمرگ میره وقتی هم ک ببینه منفیه انگاراحساس خلا وپوچی ...

واقعابدترین حس دنیاس وقتی بی بی چکت منفی میشه😭

عزیزم ایشاالله مال تومثبت میشه

واقعابدترین حس دنیاس وقتی بی بی چکت منفی میشه😭 عزیزم ایشاالله مال تومثبت میشه

اره بخدا

ممنون عزیزدلم این ماه گفتم اگه مشکلمون برطرف نشه کلادرمان رومیذارم کنارخسته شذم انتظارخیلی سخته

من یکسال بعد از زایمان  پریود شدم درتاریخ 11خرداد دوباره پریود شدم در تاریخ31خرداد دیگ نشدم ... ...

ینی بفاصله ی یکسال از بچه ی اول علائم بارداری داری؟

والا گلم علائمت که خیلی به من شبیه هست منم دقیقا همینطوری که میگی بودم والا من بخاطر تنبلی تخمدان پریودام تاریخ مشخصی نداشتن تازه داشتم میرفتم دکتر که تنبلی تخمدانمو درمان کنم و پریودام رو منظم که این اتفاق افتاد

حالا میخوای یا بی بی یا آزمایش بده ببین چجوریاس، علائمت که خب مشکوک میزنه گلم

چندوقته اقدامی عزیزم؟؟؟ناامیدنشوو توکلت برخداباشه مشکلت چیه؟؟

هفت ساله ک ازدواج کردیم هرماه منتظرم

توکلم ب خداست گلم 

ولی اسپرم شوهرم باداروهابدترمیشه همیشه

منم هیچ مشکلی ندارم پزشکی باامپول وقرص وهرچی اصلاپریودنمیشم فقط درحدیک روزلکه

اینا استدلهای خودمو البته از روی تجربه وعلم یکی دیگه خوردن سردی دختر میشه گرمی پسر  واینکه اگ ...

من که کلا از شوهرم گرم تر هستم و کلا میلم به خوردن گرمیجات و چیزای ترش هست، پس اینطوری احتمال اینکه پسر بشه بیشتره 

هفت ساله ک ازدواج کردیم هرماه منتظرم توکلم ب خداست گلم  ولی اسپرم شوهرم باداروهابدترمیشه همیش ...

نمیدونم بخداعزیزم ولیی هیچوقت ازبزرگی خدا ناامیدنشومطمعن باش انشاالله یه روزی مامان میشی

چندسالته

منم میخواستم بزنم ترسیدم خیلی وحشتناکه ادم تاسرحدمرگ میره وقتی هم ک ببینه منفیه انگاراحساس خلا وپوچی ...

عزیز دلم از ته دل برات آرزو کردم بی بی چکت مثبت بشه این دفعه و کلی شاد و خوشحال بشی❤