2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 106 پست
علائمت چیه ؟ منم یه هفتس عقب انداختم  جلوگیریت چی بود ؟

والا من تنبلی تخمدان داشتم با خیال راحت جلوگیری طبیعی میکردم و مطمئن که اتفاقی نمیوفته ماه پیش دو تا رابطه ی پرخطر داشتیم البته که قرص اورژانس نخوردم

علائمم درد و ورم شدید سینه، زیر دلم تیر میکشید و به بوها حساس شده بودم یکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حکمتش اینکه از برگزیدگان خدایی ههههه بخدا ،الان خیلیا درگیر قرص و دکترن ،شکر کن فقط,,نعمت و رحمت خدا ...

وای اصلا یجوری شدم من و بنده ی برگزیده ی خدا بودن! انشالله که اینطور باشه:( الهی که خدا به هرکی دلش بچه میخواد اولاد سالم و صالح بده

چشم حتما عزیزم❤

اتفاقا عصری زنگ زده بودم مامانم گریه میکردم، اونم همینو گفت🤦‍♀️ چه میدونم ایشالا همینطوری باشه

بیین خدا خودش داده😍چ هدیه ی بهتر از این

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
مثبته عزیزم حالا کو تا ۹ ماه دیگه😄 قدر بدون واسه همه منتظرام دعا کن

وای ایشالا تا اون موقع واکسنش بیاد همه نجات پیدا کنیم از این کابوس

حتما عزیزم الهی که خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده 

والا من تنبلی تخمدان داشتم با خیال راحت جلوگیری طبیعی میکردم و مطمئن که اتفاقی نمیوفته ماه پیش دو تا ...

من یکسال بعد از زایمان  پریود شدم درتاریخ 11خرداد دوباره پریود شدم در تاریخ31خرداد دیگ نشدم ...

جلوگیریمم طبیعی بود بدون خطا 

ینی منم حاملم

علائمم مث شماس، تیر کشیدم سینه و زیر شکم گاهی چپ و گاهی راست ، خستگی و بیحالی و امروز همش حس میکردم بوی ماهی میاد همش خونمون ک از بوش سردرد گرفتم ،احساس تهوع دارم ولی انگار ینی تو گلومه نمیزاره بالا بیارم 

ینی منم حاملم😢؟

تاریخ شما کی بوده؟

جوابمو بده از استرس دارم میمیرم😭😳😭😭😭😭😭😢

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
ممکنه غلطم باشه بیین بلافاصله بعد از پریودی قبل رابطه داشتی والانم ده روز پریود نشدی خطتم تقریبا پ ...

وای اگه اینطوره که خدا از دهنت بشنوه چونکه من عاشق نی نی دخترم، هرچند شوهرم پسر دوست داره:)) درکل فرقی ام نمیکنه هرچی باشه، سالم باشه

وای اگه اینطوره که خدا از دهنت بشنوه چونکه من عاشق نی نی دخترم، هرچند شوهرم پسر دوست داره:)) درکل فر ...

لطفا ج منم بده خیلی نگرانم

عزیزم علائم ت و راه جلوگیریت چی بود؟

جلوگیریم که طبیعی بود، قرص نمیخوردم و از هیچی استفاده نمیکردیم

علائمم زیر دلم درد میکرد و تخمدان راستم تیر میکشید، پاهام به شدت درد میکردن سینه هامم خیلی بزرگتر و حساس شده بودن...

وای اگه اینطوره که خدا از دهنت بشنوه چونکه من عاشق نی نی دخترم، هرچند شوهرم پسر دوست داره:)) درکل فر ...

اینا استدلهای خودمو البته از روی تجربه وعلم

یکی دیگه خوردن سردی دختر میشه گرمی پسر 

واینکه اگه توی رابطه زن خیلی هات باشه بچه ش پسر میشه چون محیط رحم کاملا قلیایی میشه وکرموزم yشانس زنده ماندن واینکه خودشو ب تخمک برسونه زیاده... 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
 جلوگیریم که طبیعی بود، قرص نمیخوردم و از هیچی استفاده نمیکردیم علائمم زیر دلم درد میکرد و تخم ...

نه جواب سوال جدیدمو

ممنونم عزیزم. توهم نگران نباش فداتشم حتمایه حکمتی هست ک خدابهت بچه داده.ایشاالله ک سالموپربرکت باشه ...

قربونت برم گلم، 

واقعا حتما یه حکمتی هست که ما ازش بی خبریم توکل به خودش، ممنونم ❤

عزیزم ناشکری نکن منم امروز بی بی چک زدم منفی شدم اینقدجوش زدموگریه‌کردم الان سردرددارم میمیرم چشمام ...

منم میخواستم بزنم ترسیدم خیلی وحشتناکه ادم تاسرحدمرگ میره وقتی هم ک ببینه منفیه انگاراحساس خلا وپوچی میکنه ادم