2777
2789
عنوان

چی کار کنم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 87 پست
تاپیک صبح میزنی کسی نمیاد شب میزنی کسی نمیاد 😕😕

ظهر بزن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی خمیرو حتما به اون در فاضلاب ها و دیوار حیاط که به طرف اون همسایه کثیفتون هست هم بذار سوسکارو ...

اره شنیدم تشنشون میشه میرن فاظلاب اب بخورن انقدر خودم تحقیق کردم گفتم اینجا هم نظرسنجی کنم کدوم رو بیشتر میگن بخرم مرسی که انقدر راهنمایی کردی دعا میکنم به خواستع هات برسی😍سوسکم نبینی

ظهرم مشغول ناهارن بخدا😄

😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
پاچه پارس ازش میترسم 😅

وای من از هیچی به اندازه سوسک و حشرات نمیترسم.من بودم حتما میرفتم بهش میگفتم.

یه بار تو سینکم سوسک دیدم انقدر جیغ جیغ کردم پریود شدم😑هنوزم موندم چرا اینطور شد انقدر بهم فشار اومد یعنی..شوهرم انقدر باهام دعوا کرد🙈بعدش رفت از اون خمیرا خرید زد دیگه از اون به بعد ندیدم تو خونه

وای من از هیچی به اندازه سوسک و حشرات نمیترسم.من بودم حتما میرفتم بهش میگفتم. یه بار تو سینکم سوسک ...

وای من باشم سینکو عوض می کنم اخه خیلی وسواسم 😭پدرشوهرم تو سینکم تف کرد رفتم براش سبد سینک خریدم شوهرم از دستشویی اومد دستش رو تو سینک شست سبد رو عوض کردم پیر شدم با این وسواس بودنم