2777
2789
عنوان

تنبل🙁

184 بازدید | 16 پست

امسال من نرسیدم

خیلی اوضاع خراب ، خیلی دوس دارم ارشد دولتی قبول بشم 

از رشته لیسانسم بدم میاد متنفرم 

میخواستم تغییر رشته بدم کتاب خریدم 

نشستم زبان خوندن یکم بهتر شد 

کتابای دیگم‌اصلا اشنایی باهاشون ندارم ولی خب یکم خوندم 

اما در حد نیست که بیخودی برم کنکور بدم

خیلی محیط درس و دانشگاه رو دوس دارم یه چیزی واقعا بلد بشم و حرفی تو اون رشته داشته باشم

اما افتضاحم نمیتونم خودمو جمع کنم 

پیوسته نمیتونم بخونم 

هی برنامه میریزم هم عقب میفتم اخرم ناامیدم میشم و ول میکنم 

ایکاش یکی بود مجبورم میکرد 

یکی بود رقابتی میخوندیم شرایطش مثل من بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحت باید بشه مثلا از هر منبعی سه صفحه پنج صفحه یا صد صفحه از یک کتاب مرور هم که میشه بسه دیگه ...

خب مثلا ۸۰۰ صفحه از یک کتاب روزی پنج صفحه تقریبا پنج ، شش ماه طول میکشه 

بعد از اونور خیلی زود خسته میشم یعنی مثلا دو هفته با انگیزه و خوب پیش میرم یک ماه نمیتونم لا کتاب رو باز کنم

بهداشت خوندم _ بیوتک میخوام بخونم

باید اساسی اراده کنی،اگه واقعا تصمیمت جدیه همه اما و اگر ها رو بزیز دور و بچسب بهش،کتابای تستم خیلی کمکت میکنه،که مطالب مهم رو گفته بعدم تستش رو داده

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
باید اساسی اراده کنی،اگه واقعا تصمیمت جدیه همه اما و اگر ها رو بزیز دور و بچسب بهش،کتابای تستم خیلی ...

همه رو گرفتم 

اما بدبختی خیلی زود ناامید میشم و هی به ذهنم میاد تو خنگی ، نمیشه ، توهم زدی 

و اینجوری میشه که لا کتاب رو باز نمیکنم تا مدت ها

دنبال یکی هستم شرایطش مث من باش بچه داشته باشه 

خیلی درس خون باش من تحریک بشم 

خب مثلا ۸۰۰ صفحه از یک کتاب روزی پنج صفحه تقریبا پنج ، شش ماه طول میکشه  بعد از اونور خیلی زود ...

اره پنج ماه طول میکشه راه بهتری داری ؟ این راه بهترینه و جواب داده 

طول بکشه شما برنامه مرور هم داری فقط کافیه 400 صفحه رو دو بار مرور کنی اون 400 صفحه دوم هم نرسیدی مشکلی نداره فکر نکن کل کتابها رو باید مسلط باشی از هر کتابی نصفش مسلط باشی کافیه اگه هم تونستی که رتبت رو بهتر کردی با همون نصف قبولی 

نمیدونم بخاطر برنامه سنگینت هست یا نه که خسته میشی اونقدر سطح برنامه رو کم کن که هر روز انجامش بدی مطمئن باش موفق میشی 

این کتاب رو 8 روزه یا 16 روزه هم میتونی تموم کنی 

یه سررسید بردار هرچی میخونی تو روزهای /ماههای بعد بنویس برای مرور مرور مهمتر از هرچیزیه همین کتاب که پنج ماه طول میکشه حداقل سه بار به این روش خونده میشه

همه رو گرفتم  اما بدبختی خیلی زود ناامید میشم و هی به ذهنم میاد تو خنگی ، نمیشه ، توهم زدی&nbs ...

چون نتیجه محوری نه تکلیف محور همینکه بیست تا مبحث رو تو روز تموم کنی یا صد صفحه تو برنامت رو بخونی یعنی باهوشی و میتونی! 

[QUOTE=147801888]اره پنج ماه طول میکشه راه بهتری داری ؟ این راه بهترینه و جواب داده   طول بکشه شما برنامه ...[/QUO

آره بهترین کار همین سبک بودن برنامه و نوشتنشه

خوب فکریه..ممموووونم 

چون نتیجه محوری نه تکلیف محور همینکه بیست تا مبحث رو تو روز تموم کنی یا صد صفحه تو برنامت رو بخونی ی ...

اره نتیجه خیلی برام مهم ، 

یادم میاد بچه بودم همش بهم میگفتن کسی نگاه نمیکنه چقد درس خوندی همه میپرسن نمرت چن شده 

برا همین تو ذهنم مونده