2777
2789
خب الان اینجورع  تا دو روز پیش هوا بارون شدید میزد و خنک بود  سمت ما ک این بودع

خواهرم آمل زندگی می‌کنه میگه چند روزیه دارن میپزن گفت هوا وحشتناک شرجی شده ولی قبلش بهتر بود هوا 

خواهرم آمل زندگی می‌کنه میگه چند روزیه دارن میپزن گفت هوا وحشتناک شرجی شده ولی قبلش بهتر بود هوا&nbs ...

بابا شمال اونم تابستونش افتضاحهه اصلا زندگی سخت میش...هوای شرجی تنفرانگیزه....فامیالی ماهم بابلن داغونن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا شمال اونم تابستونش افتضاحهه اصلا زندگی سخت میش...هوای شرجی تنفرانگیزه....فامیالی ماهم بابلن داغ ...

وای نگو اینجوری چندتا شمالی توی سایت هستن حتی اگه ایراد به مسئولینشم بگیری واز کوتاهی مسئولینشم بگی ولت نمیکنن چه برسه از هواش بگی البته بیشترشون با ادب ،فهمیده،مهربون وباشعورن 

اره نمیددونم چرااین شمالی ها نمیخوان هوای مزخرفشو قبول کنن🤣🤣

گلم نگو دیگه باعث دلخوریشون میشه بعد یکوقت چیزی میگن باعث ناراحتی شما میشه،شاید بعضیا هوای شرجی اذیتشون نمیکنه

خواهرم آمل زندگی می‌کنه میگه چند روزیه دارن میپزن گفت هوا وحشتناک شرجی شده ولی قبلش بهتر بود هوا&nbs ...

ارع دو روز اینا میشع گرم شدع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ناامید نشو دوست من،لذت هرچی که الان عالیه رو ببر،خوشبین باش تا آرامش داشته باشی عزیزم 

شک نکن مهربون من همیشع تو هر شرایطی خوبم 

زندع باشی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)