2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شمال ک اصلا الان افتضاحه هوای گرم شرجیییی ایی حالم بدشد😑

خب الان اینجورع 

تا دو روز پیش هوا بارون شدید میزد و خنک بود 

سمت ما ک این بودع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂😂

بسم الله اصفهان قاطییی کرده 😫تو زمستونش بارون نیومد الان 😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
😆😆😋 اینم از شانسه منه از وقتی برا زندگی اومدم اینجا یه بار شدید ندیدم

اون هفتع بارون میزد شدیدا 

ینی رگباری 

فیلمشم دارم حیف ک نمیشع گذاش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اون هفتع بارون میزد شدیدا  ینی رگباری  فیلمشم دارم حیف ک نمیشع گذاش

دلم میخواد بیام ویلامون شمال ولی بخاطر کرونا نمیشه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
دلم میخواد بیام ویلامون شمال ولی بخاطر کرونا نمیشه 

⁦☹️⁩

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿