2777
2789

و نردبون رو ک بالا میرفتی تهش میرسیدی به خدا، باهاش حرف میزدی درددلاتو میگفتی و قول کمک ازش میگرفتی و به زندگی برمیگشتی

خدایا# من خیلی دووستت دارم و رد پاهاتو توووو زندگیم احساس میکنم# شکرِ مهربونیتو بجا میارم خدایِ بزرگ و مهربون و دلسوزم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر ذکری که میگم حس میکنم یه پله بالاتر رفتم سمت خدا رفتن راحته اما پایین نیفتادن از پله ها سخته خد ...

الهی آمین

هر جا  از زمین ادماش حالت گرفته شد به اسمون نگاه کن ارامش عجیبی داره بخصوص شب ها🍀🍀

قربونت گلم، خدا بزرگه توکل بخودش که بی منت به آدم کمک میکنه، خدارو هزار بار شکرِ مهربونیش

قربونش برم ک همزمان حرف دل همرو گوش میده و حواسش ب همه هست هم ب من هم ب تو💜نمیدونم منه بنده حقیر چطور عشقمو بهش ثابت کنم اون مهربونه و بخشنده اما من هربار ناامیدش میکنم😞😭😔

قربونش برم ک همزمان حرف دل همرو گوش میده و حواسش ب همه هست هم ب من هم ب تو💜نمیدونم منه بنده حقیر چط ...

عزیزم خدا مهریونه و بخشیدنش حساب کتابِ ما آدمارو نداره، بخشش خدا بی انتهاست

صد البتهه فقد منم ک احساس شرمندگی میکنم😔

منم خودم بنده ی خوبی نیستم، اما ازش میخوام با همه ی کم و کاستی هام کنارم باشه، که من بی خدا هیچی نیستم و هیچی ام نمیشم

دقیقن عین عکس پرفایلم 😍

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

دقیقن عین عکس پرفایلم 😍من همش مجسم میکنم که ازنردبون بالامیرم چون خدارودربدترین برهه زندگیم دیدم گرماشوحس کردم دلم بغلشومیخادگرماشومیخادبااینکه به این دنیاوابستگی وتعلقات دارم بازم اگه این نردبون منوبه خدابرسونه میرم ازش بالاودیگه برنمیگردم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،