2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 21 پست
عزیزم ایشون نمیگه اسید معده دارم میگه غذا هضم نمیشه. رفلاکس اسید میزنه بالا. هضم ضعیف از سردی معده س ...

اسید معده و رفلاکس هم از سردی معده است، اینو متخصص طب ایرانی به من میگفت، ولی درمانش هر گرمی ای نیست، منم که ورم معده داشتم دقیقا بعد غذا حس میکردم توی معده م چندکیلو بار دارم و همراهش رفلاکسم داشتم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
مرسی عزیزممم بنظرت دکتر برم تو این اوضاع یا خودم با این روشا خودم و درمان کنم

من جای شما باشم حتما میرم دکتر، این اوضاع تا دو سال شاید باشه، خدایی نکرده مشکل خاصی مثل باکتری معده یا زخم باشه خودتو میبخشی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم احتمالا فردا برم ولی دکتر خوب نمیشناسم اصفهان

توی نت سرچ کن، یک متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش پیدا کن و برو

اسید معده و رفلاکس هم از سردی معده است، اینو متخصص طب ایرانی به من میگفت، ولی درمانش هر گرمی ای نیست ...

ولله مادرشوهرمم همینطور بود. مرتب میگفت غذا نمیتونم بخورم و اگه بخورم هضم نمیشه و انگار سر دلم میمونه. تشخیص سردی معده دادن. همین بارهنگ با عرق نعنا و گلاب براش تجویز کردن خوب شد. 

اخه خیلی از اندوسکوپی میترسم

نازنازی تر از من توی این چیزا کسی نیست😁 ولی خداییش آندوسکوپی اصلا به اون وحشتناکی که فکر میکردم نبود، بعدم الان خیلی از مراکز خصوصی با بیهوشی انجام میدن هرچند بنظرم واقعا نمی ارزه بخاطرش بیهوش بشی، همینجا اندوسکوپی رو سرچ کنی یک عالمه تاپیک پیدا میکنی که گفتن رفتیم و واقعا به اون بدی که فکر میکردیم نبود، درسته کلا حس خوشایندی نداره ولی لااقل خیالت دیگه از نبود زخم و باکتری و... راحت میشه، یک نکته مهم هم یادم رفت بگم، اغلب دردهای گوارشی ارتباط مستقیم با استرس دارن، سعی کن تنش و استرس رو از خودت دور کنی👌