soliaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1873 عنوان چخبرررررههههههههههه(بورس) | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست خداییش دیگه خسته شدیم .از ۳تا تاپیک ۲تاش بورسیه . یکیشیم کراش ورله. یا شده بورس یا دهه هشتادی. قبلا همه خانم متاهل بود سایت خیلی خوب بود. السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 کاربری واگذار شده 1399/05/06 | 01:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوومم عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 10549 وااای اون تاپیک چی شد همشون حمله کردن ب من چرا مگه حرف بدی زدم گفتم استرس سیستم ایمنی بدن رو ضعیف می ... از کسی که نگرانه که سگش کرونا نگیره و واسش مهمه توقع شعو اینا نداشته باش اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
soliaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1873 چکارکنم یعنی ؟ توهین نکن .چیزای ممنوعه نزار. السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 کاربری واگذار شده
گیسوومم عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 10549 خدایی چیزی نمیگین . ولی سایت بارداری بود قبلا اره دیگه ولی خوب همه هشتادیا بد نیستن اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
soliaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1873 اره دیگه ولی خوب همه هشتادیا بد نیستن بله السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 کاربری واگذار شده
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 از کسی که نگرانه که سگش کرونا نگیره و واسش مهمه توقع شعو اینا نداشته باش آخه بقیه کاسه داغ تر از آش شده بودن استارتر باز خودش چیزی نگفت حرفی نزد بقیه میخواستن درسته قورت بدن منو ....خیلی متاسف شدم واقعا ناراحت شدم سلامت سگ بشه دغدغه بزرگشون .....کاش ماسک زدن و رعایت کردن دغدغه همه باشه
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 توهین نکن .چیزای ممنوعه نزار. ن اصلا توهین نکردم .الان تعلیقه اون کاربریم نمیدونم میشه درش بیاری از تعلیق یا نه
گیسوومم عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 10549 آخه بقیه کاسه داغ تر از آش شده بودن استارتر باز خودش چیزی نگفت حرفی نزد بقیه میخواستن درسته قورت بدن ... متاسفانه جوری شده سگ هارو بیشتر از بچه هاشونم میخوان بیخیال حتی ارزش نداره یه ثانیه ناراحت شی گل اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
soliaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1873 ن اصلا توهین نکردم .الان تعلیقه اون کاربریم نمیدونم میشه درش بیاری از تعلیق یا نه درخواست بده به نی نی یارا شاید شاید برگردوندن السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 کاربری واگذار شده
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 متاسفانه جوری شده سگ هارو بیشتر از بچه هاشونم میخوان بیخیال حتی ارزش نداره یه ثانیه ناراحت شی گل آره دیدم ب سگ خیلی ارزش دادن متاسفانه مثل هندی ها ک ب گاو زیادی اهمیت میدن !!! حیوان دوستی خوبه ولی دیگه ن در این حد دق کنی سگت بمیره!!!آره ناراحت شدم ولی... این حجم از توهین ب خاطر حرفی ک بد نبود شنیدم .