2777
2789
عنوان

پسماند صفر

271 بازدید | 18 پست

سلام تا حالا تصمیم گرفتید روش زندگی پسمانده کمتر داشته باشید؟

مثلا زباله هارو تفکیک کنید که بشه بازیافت بشن

و استفاده از مواد دیگه جای مواد پلاستیکی که چندصد سال طول می کشه تا در طبیعت تجزیه بشن

💎مثلا جای استفاده از دستمال کاغذی دستمال پارچه ای 

💎و به جای نوار بهداشتی و پوشک بچه که پلاستیک هست و در طبیعت رها شده و خاک و آلوده میکنه و متعفن میشه پدهای نخی قابل شستشو استفاده کنیم

💎و برای خرید جای استفاده از مشما از کیسه پارچه ای با طرح های قشنگ استفاده کنیم

💎آب معدنی نخریم و  همیشه از لیوان های مخصوص خودمون استفاده کنیم گاهی هم که استفاده میکنیم در طبیعت رها نکنیم و جمع آوری کرده و تحویل بدهیم به جاهایی که بازیافت میکنن    

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش کردم ولی خیلی انرژی میبره والا دو روزه دنیا همش باید به آشغال فکر کنم مشش نداریم زندکی رو جلو&n ...

نه لازم نیست همش بهش فکر کنیم عادت میشه که زباله تفکیک بشه 

و ...

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
نه لازم نیست همش بهش فکر کنیم عادت میشه که زباله تفکیک بشه  و ...

منظورم تفکیک نبود منظورم کم کردن پسمانده 

تازه تفکیک هم که می کنیم فایدش جیه همه دوباره میرن تو یه سطل بیرون خونه باهم جمع میشه 

حلالم کنید و خدانگهدار   

من الان چند ساله زباله ی خشک و تر رو جدا میکنم

و تو خریدهام سعی میکنم کیسه ی کمتر بگیرم از فروشنده ها

از همون کیسه هام واسه آشغال های خونه م استفاده میکنم

کیسه فریز تجزیه پذیر میخرم

اگه کیسه فریز نان فریزم تمیز و سالم باشه نگه میدارم دوباره توش نان میذارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
منظورم تفکیک نبود منظورم کم کردن پسمانده  تازه تفکیک هم که کنیم فایدش جیه همه دوباره میرن تو ی ...

نه برای جمع آوری اطلاع میدهید میان میبرن

من بازیافتی ها رو جدا میذارم درب های بطریمو میدم جای خاص هر ۳هزار تاشو یه ویلچر واسه افراد معلول میخرن آب شستشوی سبزیجات رو گلا رو آب میدم استخون و ضایعات مرغ و گوشت رو میذارم فریز و میبرم واسه گربه ها و ...  ولی اصلا نمیتونم نوار بهداشتی استفاده نکنم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من بازیافتی ها رو جدا میذارم درب های بطریمو میدم جای خاص هر ۳هزار تاشو یه ویلچر واسه افراد معلول میخ ...

من میخوام کاپ قاعدگی بگیرم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من بازیافتی ها رو جدا میذارم درب های بطریمو میدم جای خاص هر ۳هزار تاشو یه ویلچر واسه افراد معلول میخ ...

چقدر خوب آخه نوار بهداشتی خیلی مهمه اولین نوار بهداشتی ساخته شده هنوز تجزیه نشده و در طبیعت رها شده 

من الان چند ساله زباله ی خشک و تر رو جدا میکنم و تو خریدهام سعی میکنم کیسه ی کمتر بگیرم از فروشنده ...

چقدر خوب اگه از کیسه پارچه ای استفاده کنید که خیلی هم بهتر میشه   

به گربه ها غذا میدین هم خیلی خوبه ثواب داره 

به گربه ها غذا میدین هم خیلی خوبه ثواب داره 

اره عزیزم استخونای ناهارمون رو میریزم تو نایلون میذارم فریزر به اندازه یه بار گربه که شد میبرم تو کوچه کنار یه درخت میریزم میدون میان میخورن 😊😊

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍