2777
2789
عنوان

دوسپسر قبلیم......

310 بازدید | 34 پست

دیشب ی تاپیک زده بودم همچیو گفته بودم امروز پسره صبح بهم پیام داد دوباره گف سلام خوبی بعد انسندش کرد ...

چرا این کارو کرد بنظرتون؟😑من امید داشته باشم ک برمیگرده؟میخوامش😑

اینم اگه تاپیک قبلیمو نخوندین:

دوسپسرم دوماه پیش خودش یدفه گف بیا کات کنیم دیگه بهت حس ندارم و اینا ولی میگف بیا دوست عادی بمونیم شاید بعد یسال برگشتیم بهم.من قبول نکردم بعد چند وقت پیام میداد همینارو میگف منم دیگه جواب ندادم ی ماه پیش ی استو فرستاد جواب ندادم دو فگهفته بعدش بهم پیام داد گف سلام خوبی بعد انسندش کرد  ی متن شکست عشقی گذاشت بیوش😐 بعد ده روز ی قلب قرمز گذاشت تو بیوش بعد شب پاک کرد بهم ریگوعس داد ولی سریع ریکوعسشو برداشت ی هفته شد امروز یکی از دوستام ک قبلا پیجشو داشت بهش ریکوعس داد اونم فالوش کرد بعد همون لحظه بهم ریکوعس داد منم قبول کردم بهش ریکوعس دادم . ولی انفالوم کرد.ریکوعس منم قبول نکرد. وللی دوستمو هنوز داره😑 بنظرتون دلیل این کارش چیه؟:( خودم حس میکنم چون ریکوعس بعضی از پسرا قبولل کردم این کارو کرده 

بنظرتون قصدش برگشته؟ اگه اره چرا امروز این کارو کرد؟😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.