2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 20 به نطرم خوبه هرچی سن بالاتر بارداری سخت تر  بچه سه تا خیلی خوبه

جنسیتش هرچی خدا بده

چهارتا که عالیه ولی دیگه تو یه ماشین جا نمیشید و خونه های امروزی اذییت میکنه 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
از 20 به نطرم خوبه هرچی سن بالاتر بارداری سخت تر  بچه سه تا خیلی خوبه جنسیتش هرچی خدا بده چها ...

خودتون چندتا بچه دارین؟

۲۰ تا چند؟

و

اینکه بچه ها با هم چندسال اختلاف سنی داشته باشن؟

چرا سخته؟!

منظورم اینه که مثلا اگه ۱۸ سالگی ازدواج میکنین بارداری بعده ۳ یا ۴ سال خوبه....اگه ۳۰ ازدواج کنین بارداری چند ماه بعد خوبه...تعداد بچه بستگی به شرایط اقتصادی و آمادگی روحی پدر و مخصوصا مادر داره

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
بچه هات متولد چ ماه و سالین و جنسیت شون چیه؟

سه تا پسر ماه و سالشو میخوای چیکار دست کاری تو جنسیت نه شدنیه نه کاره درست از من به تو نصیحت کوچیکه 6 ماهشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
سه تا پسر ماه و سالشو میخوای چیکار دست کاری تو جنسیت نه شدنیه نه کاره درست از من به تو نصیحت کوچیکه ...

نمیخام تو جنسیت دستکاری کنم 

فقط میخاستم بدونم چطوری بهتره؟

فکر کنم بچه اولت کلاس اوله

مدرسش چی شد؟

سه تا پسر ماه و سالشو میخوای چیکار دست کاری تو جنسیت نه شدنیه نه کاره درست از من به تو نصیحت کوچیکه ...

عزيزم من 3ماهه اقدامم 2روز زودتر ازموعدم پريودميشم ميدوني دليلش چي ميتونه باشه؟؟؟

عزيزم من 3ماهه اقدامم 2روز زودتر ازموعدم پريودميشم ميدوني دليلش چي ميتونه باشه؟؟؟

نه ببخشید ان شاء الله زود باردار شی