2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 26 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من که ندیدمش!!!!
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
خانومای باردار سوال منم جواب بدید هفته 27 هستم خیلی بی حال میشم شیا و یه درد مقطعی گاهی اوقات دارم تو شکمم تکرر ادارم خیلی دارم گاهی احساس دسشویی ولی وقتی میرم روم به دیفال خیلی کمه.. شماها هم اینطوری بودید سابقه عفونت ادراری داشتم قبلن که یه دوره درمان داشتم.. جواب بدید پلیزززززززززز
http://damnooshsara.shopfa.com
سونوگرافی که کردی رنگش تقریبا بین زرد و نارنجیه؟
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
گیلاسی هستی؟
نه عزیزم
اگه عفونتت خوب شده تکرر طبیعیه نگران نباش وقتیم ضعف میکنی همیشه موقع خواب یه چیزی مثل بیسکوییت یا میوه بخور
کاش این دوران انتظار هم زودتر تموم بشه
قبول سفارش دستبافت عکس از شما بافت از من انواع پاپوش وکفشهای بسیا زیبای دستباف نوزادی با رنگها وطرحهای زیبا در وبلاگ www.parminstar.blogsky.com یکبار دیدن بفرمایید خوشتون میاد. اگر نخواستید با نظراتتون من را در بهتر شدن مدلها یاری کنید.