2777
2789
میشه بگید چطور عرق نعنا بگیرم؟ نعناهای خونمون خیلی سبز و معطرند. میخوام خودم عرقشونو بگیرم
خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نیاز به دستگاه نیست. یه ظرف رو مقداری آب توش بکن نعناها رو با ساقه تمز بشور بذار توی ظرف آب زیاد نباشه که نعناها ولو بشن. یه ظرف کوچکتر روی نعناها بذار بعد یه سر صاف و فلزی مثل یه سینی بزرگ روی ظرف اصلیت بذار و طوری که روشو قشنگ بپوشونه یه چیز سنگین هم روش قرار بدی بد نیست. روی حرارت ملایم بذار جوش بخوره اینکار باعث میشه نعنا بجوشه بخار شه بخارش روی سر ظرف جمع میشه و میریزه توی ظرف داخلی.
سلام مامان پارسای عزیز من متوجه نشدم
یه ظرف رو پر از آب می کنیم نعنا رو توش میریزیم بعد روش رو یه ظرف میذاریم خوب اینطوری که بخارها میرن توی همون ظرف آب و نعناع من متوجه نشدم ظرف دوم رو بیشتر توضیح بدید

البته ببخشید
روش مامان پارسا درسته... من قبلا عرق باهاش گرفتم..

فقط به نطر من به جای سینی.. در قابلمه رو برعکس بذار روش...(من در قابلمه شیشه ای گذاشتم که مال تفلونه....

چون میخواستم توشوش ببینم... اونوقت تمام عرقا جمع میشه رو اون قلمبه در قابلمه و میریزه رو ظرفت... در ضمن

رو قلمبه هه یخ بذار... یخی که تو ظرفش باشه... چون یخ بدون ظرف بذاری ممکنه اب بشه و بریزه تو عرقات....

......................................

نازین جان..من یه مدت یمیخواستم بخرم.. کاشان رفته بودیم ت...دنبالش گشتم پیدا نکردم...

داییم گفت از شرکتایی که لوازم ازمایشگاهی میفروشن میتونی بخری..اما من هنوز پیگیر نشدم...شما پیدا کردی به ما هم خبر بده...

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

2790
2778
2791
2779
2792