2777
2789

هر چی که نیاز داری بخر کاری به رسم نداشته باش

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی که نیاز داری بخر کاری به رسم نداشته باش

دوس دارم رسم دقیقم یدونم مگه ما جهاز یردنی فقط بوازم ضرئری میبریم

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
شوهرت ميخواد خريد كنه؟ مثه پارچه و مانتو و ... منظورته؟ واضح تر بگو

خریدایی عروسی ک برل عروس دوماد میخره سشوارو هرچی ک میخرن

چمدون حوله ریش تراش پک بهداشتی مردونه شامل افترشیو و مام و اسپری و...ادکلن کروات پیراهن کمربند کفش کت و شلوار لباس زیر و رکابی روبدوشام 

برای عروس

چمدون حوله مام ادکلن اسپری لوازم ارایش و بهداشتی اپلیدی بند انداز برقی اتو مو سشوار برس حرارتی لباس عروس لباس مجلسی مانتو شلوار و کیف و کفش لباس خونگی شورت و سوتین لباس خواب 

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵
چمدون حوله ریش تراش پک بهداشتی مردونه شامل افترشیو و مام و اسپری و...ادکلن کروات پیراهن کمربند کفش ک ...

خیلی کامل و عالی.  ممنونم  ❤🌷

چمدون حوله ریش تراش پک بهداشتی مردونه شامل افترشیو و مام و اسپری و...ادکلن کروات پیراهن کمربند کفش ک ...

ما حوله رو عروس بايد رو جهزيه بده برا خودش و داماد، جزوه خريد نيست

برا خريد همينايي كه دوستمون گفت

لوازم ارايشي ، اتو مو، لباس خواب و لباس زير يك دست، مانتو شلوار، روسري، كيف و كفش، چادر اگه چادري هستي

و يك پارچه پيراهني كار شده مجلسي

ما حوله رو عروس بايد رو جهزيه بده برا خودش و داماد، جزوه خريد نيست برا خريد همينايي كه دوستمون گفت ...

معمولا عروس دوماد حوله رو میخرن رو خرید عروسی...البته شوهرم بعد ۵ سال هنوز حوله لشو وا نکرده حوله خودشو اط خونه ننه اش اورد🤣

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵
معمولا عروس دوماد حوله رو میخرن رو خرید عروسی...البته شوهرم بعد ۵ سال هنوز حوله لشو وا نکرده حوله خو ...

نمدونم

من نه خودم نه خانواده شوهرم همچين كاري نكردن هر كدومم ٥ تا بچه عروس داماد كردن

هيچكس حوله نخريد تو خريد عروسي