2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

68 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها شما چطور زبان میخونید من خیلی لغت بلدم اما وقتی تو جمله میاد معنایش یادم نمیاد راهنماییم مبکنید

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
اگ دانش آموزی از جعبه لایتنر استفاده کن

همینا رو با جعبه لایتغیر یاد گرفتم. 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا رو با جعبه لایتغیر یاد گرفتم. 

خب اگ درست استفاده کرده باشی اصلا یادت نمیره ک!

من از پارسال هر چی لغت گذاشتم هنوز یادمه

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
گرامرم بلدی با قفلی زدی رو معنی؟ 

بیشتر کارم لنگ معنی. دانشجوی ارشد دو روز ترجمه رو بذارم کنار خیلی سرعتم میاد پایین

بیشتر کارم لنگ معنی. دانشجوی ارشد دو روز ترجمه رو بذارم کنار خیلی سرعتم میاد پایین

من تا سطح Advance زبان خوندم گرامرو خ خوب بلدم ولی دایره لغاتم بالا نیست بنظرم اگ معنی کلمه رو از توی متن بفهمیم بهتر هستش تا صرفا حفظ کردن 

من تا سطح Advance زبان خوندم گرامرو خ خوب بلدم ولی دایره لغاتم بالا نیست بنظرم اگ معنی کلمه رو از تو ...

ممنونم. کلا این کرونا تنبلم کرده. هر کاری رو شروع میکنم نصفه ول میکنم

باید دائما تکرار کنید مثلا میتونید پادکست گوش بدید و مکالماتشون رو حفظ کنید و تکرار کنید.

یه نرم افزار هست برای پادکست های انگلیسیه، اسمش لنگوورسه، خیلی خوبه متن پادکست ها رو هم میذاره. تو گوگل بزنید لنگوورس میاره سایتشو