بوتا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 778 عنوان زبان انگلیسی 68 بازدید | 9 پست سلام بچه ها شما چطور زبان میخونید من خیلی لغت بلدم اما وقتی تو جمله میاد معنایش یادم نمیاد راهنماییم مبکنید بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس 1399/05/05 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitra_rz عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4382 اگ دانش آموزی از جعبه لایتنر استفاده کن خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم
بوتا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 778 اگ دانش آموزی از جعبه لایتنر استفاده کن همینا رو با جعبه لایتغیر یاد گرفتم. بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
مالدیو عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 2112 اگه قدرت تخیل داری برای هر کدوم سریع یه شبیه سازی فارسی حدالمکان مسخره بذار،یه جور کد گذاری محسوب میشه
mitra_rz عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4382 همینا رو با جعبه لایتغیر یاد گرفتم. خب اگ درست استفاده کرده باشی اصلا یادت نمیره ک!من از پارسال هر چی لغت گذاشتم هنوز یادمه خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم
بوتا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 778 گرامرم بلدی با قفلی زدی رو معنی؟ بیشتر کارم لنگ معنی. دانشجوی ارشد دو روز ترجمه رو بذارم کنار خیلی سرعتم میاد پایین بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
آلبالو_خشکہ عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 6215 بیشتر کارم لنگ معنی. دانشجوی ارشد دو روز ترجمه رو بذارم کنار خیلی سرعتم میاد پایین من تا سطح Advance زبان خوندم گرامرو خ خوب بلدم ولی دایره لغاتم بالا نیست بنظرم اگ معنی کلمه رو از توی متن بفهمیم بهتر هستش تا صرفا حفظ کردن
بوتا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 778 من تا سطح Advance زبان خوندم گرامرو خ خوب بلدم ولی دایره لغاتم بالا نیست بنظرم اگ معنی کلمه رو از تو ... ممنونم. کلا این کرونا تنبلم کرده. هر کاری رو شروع میکنم نصفه ول میکنم بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
داراخسروی عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 9 باید دائما تکرار کنید مثلا میتونید پادکست گوش بدید و مکالماتشون رو حفظ کنید و تکرار کنید.یه نرم افزار هست برای پادکست های انگلیسیه، اسمش لنگوورسه، خیلی خوبه متن پادکست ها رو هم میذاره. تو گوگل بزنید لنگوورس میاره سایتشو