2777
2789
برات دعا میکنم اینقدر به خدا نزدیک شی که هیچ چیز نتونه غمگینت کنه... روزگار سخت شده... ولی خ ...

خدا خیرت بده  خیلی مهربونی ❤ ان شاءالله به هرچی میخوای برسی آمین ممنون بابت حرفای قشنگت دعاهای خوبت ❤

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا خیرت بده  خیلی مهربونی ❤ ان شاءالله به هرچی میخوای برسی آمین ممنون بابت حرفای قشنگت دعاهای ...

باور کن هیچکی به اندازه خدا دوستت نداره حتی پدر و مادرت...

سعی کن چند دقیقه در روز فقط ستایشش کنی و شکر کنی که تو رو فراموش نکرده...نه دعا بخون نه چیز دیگه ای..آخر ستایش و راز و نیازت ازش برای مشکلاتت کمک بخواه ...نگو اینجوری بشه اینجوری نشه بگو طوری گره گشایی کن که حتی به ذهن جن نرسه چه بنی آدم...

گاهی اوقات خدا به آدم مشکل میده تا بنده اش صداش کنه ولی به محض اینکه مشکلش حل شد ،خدا رو باز از یاد میبره...ترجمه آیه۱۲سوره یونس رو بخونی متوجه میشی چی میگم

ممنون بابت دعای خیرت

باور کن هیچکی به اندازه خدا دوستت نداره حتی پدر و مادرت... سعی کن چند دقیقه در روز فقط ستایشش کن ...

قربونش برم شکرش شکر ❤

پروفایلتون رو دیدم گفتم خدا چقدر مهربون و بزرگه 

بعد آدمیزاد ... 😔 

روی نمازات برام دعاکن محتاجم بخداقسم اسمم نگینه 

خداخیزت بده نماز شب دعات میکنم 

از خدا بخواه بهم صبر بده برام معجزه کنه فرصت کمه 😔😢

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
قربونش برم شکرش شکر ❤ پروفایلتون رو دیدم گفتم خدا چقدر مهربون و بزرگه  بعد آدمیزاد ... 😔& ...

سی هزار مرتبه بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه

هروقت وقت داشتی به هر میزانی که تونستی با اعتقاد و توجه بخون و یادداشت کن تا جمعا بشه سی هزار مرتبه

گرچه خدا حتما حتما معجزه میکنه اما اگر بازم حاجت روا نشدی 

سی هزار مرتبه اینبار ذکر یونسیه رو بخون

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

سی هزار مرتبه بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه هروقت وقت داشتی به هر میزانی که تونستی با اعتقاد و ...

چشم چشم 

خدا خیرت بده ان شاءالله به حق امام زمان (عج ) همیشه تنت سالم ولبت خندون وهرچی میخوای از خدا بهت بده آمین آمین