2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی خیلی خیلی داغونم 

دلم گرفته خیلی بی قراری میکنم 😢

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

بخدا توکل کن‌...

به این فکر کن شاید اتفاق بد یا بدتری ممکن بود بیفته یا قراره برات پیش میاد..‌.شاکر باش و ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب رو زیاد بخوون

هیچ کس به اندازه اون به تو نزدیک نیست.‌‌‌‌...‌

لا تقنطوا من رحمت الله🥰خدا کمکت میکنه مطمئنا فقططططط اعتماد کن بهش

ان شاءالله دوستم ان شاءالله بخدا دلم خیلی آشوبه

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
بخدا توکل کن‌... به این فکر کن شاید اتفاق بد یا بدتری ممکن بود بیفته یا قراره برات پیش میاد..‌.ش ...

برام دعا کن خواهش میکنم😢

توکل کن بهش😃بالاخره درست میشه اوضاع همیشه اینطور نمیمونه😃😉

خیلی بهم آرامش میدی عزیزدلم ان شاءالله 

توکلم به خداست🌹

برام دعا کن خواهش میکنم😢

برات دعا میکنم اینقدر به خدا نزدیک شی که هیچ چیز نتونه غمگینت کنه...

روزگار سخت شده...

ولی خب نباید دستای خدا رو ول کنی چشم به دیگران و کمکاشون بدوزی...

سعی کن قوی باشی...سعی کن بخدا اعتماد کنی گرچه گفتنش هم سخته چه برسه به عمل کردن به این عمل‌‌‌..‌اما تو اعتماد کن و چشم به رحمت و معجزه اون داشته باش

فداتشم ان شاءالله حال دلت خوب میشه😉برات دعا میکنم💖

ممنونم بابت دعات ان شاءالله خدا بهترینارو نصیبت کنه دلت همیشه شاد باشه آمین آمین