2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تخلیه اب ریه عمل نمیخواد نترس نگرانی نداره جرهایش نمیکنن که 

چرا عزیزم میگن باید جراحی بشه آخه با چست تیوپ و سرنگ آب ریه هاش تخلیه نشد😔

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

ببخشید عزیزم یه سوال منم پدرم عمل باز شدن ریه اشون اب اورده میخوان چست تیوب کنن؟پدرشما خوبن انجام شد خطر نبود؟خیلی نگرانم😭🥺🥺🥺🥺🥺بعدش دیگه ریه اشون اب نیاورد 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
ببخشید عزیزم یه سوال منم پدرم عمل باز شدن ریه اشون اب اورده میخوان چست تیوب کنن؟پدرشما خوبن انجام شد ...

سلام‌گلم

برای بابای من اثری نداشت چست تیوپ

آب ریه هاش تخلیه نشد 

که گفتن حتما عمل میخوات وعملش سخته و با ریسک بالا ولی خدا خواست و آب ریه هاش خود به خودجذب شد البته ۲۰ روز بستری بود و با آمپولایی که تزریق میکردن فکر کنم اینطور شد 

یه چیزی شبیه معجزه برامون بود

ولی چست تیوپ برای همه اثر داره چون بابام ک تو بخش ریه بستری بود همه مریضا چست تیوپ داشتن و راحت آب ریه ها تخلیه میشد فقط برای بابای من جواب نمیداد

اتفاقا تخت پیش بابام هم یه آقای ۵۰_۶۰ ساله بود که عمل قلب باز کرده بود وریه هاش آب آورده بود و با چست تیوپ راحت تخلیه شد 

وبعد چند روز مرخص شد

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

سلام‌گلم برای بابای من اثری نداشت چست تیوپ آب ریه هاش تخلیه نشد  که گفتن حتما عمل میخوات وعم ...

جدااااا ممنونم عزیرم از پلسخگوییت.خدا انشالله پدرتوشفا بده وسایه پدرت بالاسرت باش .منم از استرسسس پدرم ۶ ماهه بیخوابیم وهمش بیمارستان خداخودش رحم کنه😥

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺