2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

165 بازدید | 37 پست

سلام من الان ۹هفته و۲روز دارم یعنی الان۱۰هفته هستم خانما کمکم کنید تا کی خوب میشم حالم خیلی بده شوهرم ول کردم اومدم خونه بابام اونم هی میگه بیا خونه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم هفته ده هستم، تا هفته ۱۶ ،۱۷ هست، باید مدارا کنی، ابنبات زنجبیلی یا بیسکوییتش خیلی خوبه، من افتضاح بودم با همین چیزایی که گفتم بهتر شدم، ویتامین ب خیلی خوبه واسه تهوع، موز داره بخور

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
سیرابی که اصلا برام جواب نداد قرص هم فقط تا بخورم خوبه

قرص مشکلی برای خودت و جنین نداره نگران نباش، هر ۸ ساعت منم میخورم

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

من چهارده هفته م هنوز تهوع دارم خواهر.. 

فقط دمیترون میخورم.. همشم بیحالم.. از همه چی هم بدم میاد فقط دستپخت کس دیگه رو میتونم بخورم... 

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...