2777
2789
عنوان

چشم زخم 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 45 پست
منکه بارها و بارها دیدم حضرت محمد گفتن اگه مرده های قبرستون بگن از چی مردن نصفشون از چشم زخم مردن ...

خدا نصیب نکنه واقعا من بعضی از دعواهامونو قشنگ میفهمم از چشم زخمه همین که اسفند دود میکنم سریع دعوا میخوابه من ک خیلی بهش اعتقاد پیدا کردم

بله من موهای خیلی بلند و خوش فرم و پری دارم تو مجلسی بودیم همه تعریف موهامو دادن تا چن ماه بشدت ریزش ...

دختر منم همینطور سد موهاش خیلی پر و فرفریه جاریم‌چشمش زد انتر یک ریزشی داره یک سومش مونده با وجودی ک کلی تقویت میکنم موهاشو حتی فراشم دیگه باز شده فقط وزوزیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه بارها و بارها دیدم حضرت محمد گفتن اگه مرده های قبرستون بگن از چی مردن نصفشون از چشم زخم مردن ...

منم میخواستم همینو تایپ کنم که زحمتشو کشیدی

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...

من یه دوستی دارم هروقت منو تو دانشگاه میدید،میگفت وااای ناخنات چه خوبه و چه خوشگل شده کوفتت شه،باور کنین هربااار اینو میگفت ناخنم میشکست،حالا فکر کنین چندیین هفته مواظب بودم ناخنم به جایی نخوره و چیزیش نشه بلندش میکردم یهو با یه حرف زرتی میشکست🤦🏻‍♀️

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

همون  هم خوابگاهیم تا گفتم باردارم پس فرداش سقط کردم

جاریش باردار بود هی میگف شوهرش لوسش میکنه و فلان اونم سقط کرد بد بخت

خواهرشوهرش قرار بود طبیعی زایمان کنه هی میگف من سزارین بودم شوهرم اصلا هوای منو نداشت این میخواد طبیعی زایمان کنه شوهرش لوسش میکنه بد بخت یه روز درد طبیعی کشید که هیچ اخرش بچه ش سزارین به دنیا اومد

بهم گفت پدرشوهرم جون و سرحال .شش میلیون حقوقش خداشاهد یه هفته بعد بیچاره مرده یهویی ایست‌قلبی کرد وفوت کرد

هر وقت از زندگیم میپرسه کافیه بگم خوبیم با شوهرم همون شبش تو‌خونه مون جنگ و خون ریزی میشه😂😂😂

یا ابلفضل 🤦🏻‍♀️😨

خواهر خدا رحم کرد هیج وقت یادم نمیره چطور افتادم رو اهن اگه دیده باشین یه پره های اهنی هست باهاش پشم میریسن اهنی بلند وباریکی هست پشم ها رادورش میپیچن تبدیل به بند میشه اون میله رفت تو جشمم 

همون  هم خوابگاهیم تا گفتم باردارم پس فرداش سقط کردم جاریش باردار بود هی میگف شوهرش لوسش میکنه ...

چرابگی خوبیم همیشه پیشش ناله کن بگو شوهرم اذیت میکنه یا فلان مشکلو دارم یا تا دیدیش خودتو بزن سر درد مریضی تجربه دارم که میگم

من یه دوستی دارم هروقت منو تو دانشگاه میدید،میگفت وااای ناخنات چه خوبه و چه خوشگل شده کوفتت شه،باور ...

عموم سه تا پسرشو تو فاصله دو ماه دامادشون کرد بعد همه می گفتن وای پسا شو بآ هم زن داده واای.همین یک سال نکشید یکی از پسر اش بدون هیچ بیماری مرد .سی سال نداشت😢😢

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
 تا دیدیش همش آه و ناله کن بگو کم مونده خودکشی کنم والا ازش بترس😶

به خدا😂😂😂

خواهرم میگه فقط ناله کن 

یه ماه پیش جراحی کردم گفت حالت چطوره گفتم خوبم

به خدا اون روز از درد خوابم نبرد از نافم همش خون میومد

دیگه فقط ناله میکنم

هر وقت میپرسه میگم باشوهرم قهرم

باهم همزمان عقد بودیم خانواده شوهر اون‌تحویلش نمیگرفتن ولی برمن خیلی خوب بودن این میپرسید منم نمی دونستم که میگفتم اره خوبن و اینا

به خدا الان شدن دشمن خونیم

روم هم نمیشه قطع ارتباط کنم فقط ناله میکنم😂😂😂

عموم سه تا پسرشو تو فاصله دو ماه دامادشون کرد بعد همه می گفتن وای پسا شو بآ هم زن داده واای.همین یک ...

وااای😳😵

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

چرابگی خوبیم همیشه پیشش ناله کن بگو شوهرم اذیت میکنه یا فلان مشکلو دارم یا تا دیدیش خودتو بزن سر درد ...

آرررره قبلا به قدرت چشمش ایمان‌نداشتم

خواهرم‌میگه چشم‌این‌دیوار هم‌سوراخ میکنه

دیگه فقط ناله میکنم .همش میگم با شوهرم خیلی مشکل دارم