2777
2789
عنوان

چشم زخم 🤣🤣

1067 بازدید | 45 پست

من خیلی اعتقاد نداشتم ولی یبار قشنگ اعتقاد پیدا کردم☹ ...یادمه یبار که عادت بودم دوستم اومده بود خونمون منم تو عادت هیچ دردی نداشتم و کلا هیچ فرقی با روزای دیگه نداشتم داشتم بگو بخند میکردم و برعکس خوابیده بودم ک دوستم گفت خوشبحالت خدا شانس بده اصلا معلوم نیست عادتی ...به جون خودم  اگه بخوام دروغ بگم ماه بعدش صبح از درد وحشتناک پا شدم و گریه میکردم شوهرم به زور دستم و گرفت و لنگ لنگ  بردم دکتر امپول شل کن عضله زدم و دیگه عادت ماهیانه هام با درد بود .....خلاصه این که واقعا چشم زخم هست😁😁😁 ...واسه شما پیش اومده 🤔اگه اونده تعریف کنین😁

بله واقعا هست. پیامبرم گفته

بابام گفت ماشاالله نگا دخترم چه کار میکنه

زرتی سینی از دستم افتاد قندون گرون قیمت مامانبزرگم شکست😆. سنم کم بود

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه همون دوستم یبار یه گلدون حسن یوسف خیلی خوشکل و پر تو خونه داشتم تازه اوردم اونم دیدی گفت چقد خوشکله تا حالا همچین چیزی ندیدم همین ک رفت تو یه شاخه بزرگ و پرش از وسط بی هوا شکست ...خیلی چشماش شوره لامصب ☹🤣🤣

واای خیلی بده 😁😁🤣

یبار داشتم غذا درست میکردم 

سنم کم بود

دختر خالمم چشمای زردی داره 

ازم خیلی تعریف کرد همون لحظه شعله آتیش فوران شد 

خدا رحم کرد

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

منکه بارها و بارها دیدم

حضرت محمد گفتن اگه مرده های قبرستون بگن از چی مردن نصفشون از چشم زخم مردن

یا چشم زخم شتر زنده رو تو دیگ و مرد زندخ رو تو قبر میبره

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

بابام تازه خونه رو‌تعمیرات کرده بود در اتاقو عوض کرده بود همسایمون اومد چشمش ب در افتاد هی گف چه خوشگله  چه رنگی تا بلند شد رفت ده دیقه بعدس در با یک صدای وحشتناک ترک خورد از قسمت لولا تا نصفه هاس 

بابام تازه خونه رو‌تعمیرات کرده بود در اتاقو عوض کرده بود همسایمون اومد چشمش ب در افتاد هی گف چه خوش ...

وای

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
تازه همون دوستم یبار یه گلدون حسن یوسف خیلی خوشکل و پر تو خونه داشتم تازه اوردم اونم دیدی گفت چقد خو ...

منم یه دوست اینطوری دارم

ازش میترسه آدم😁

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز